Gercekten s?perr ya
canim
![Smile Smile](https://duygusuz.com/images/smilies/smile.png)
Garip Sohbetler
|
01-13-2007, Saat: 08:03 PM <
eheheh malum ki?i benim samimi arkada??md?r
![]() ![]()
01-13-2007, Saat: 08:04 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla yenge sen veryans?n yap arkadanday?m Aferin Sultana... ![]() Bi de Sev tabi onun g?zlerine bak ne i?in var ba?ka g?zlerde...Alla alla ![]() Emin yapaca??na sans?n avutsun kendini....Hele bi gelsin o g?n? ben ona G?n?n? g?steririm
01-13-2007, Saat: 08:06 PM <
heheh
![]() ![]() ![]() ![]()
01-13-2007, Saat: 08:06 PM <
di?e di?e kana kan seninleyiz s?leyman
![]() ?rakl?larda: b? ruh b? dem n?ftik ya SADDAM ![]() ![]() yani demek istiyorum ki ![]() Senin arkanday?z... bu arada Saddam?n arkas?ndakiler onu g?md? ![]() peri yav senin g?zel oldu?unu biliyoruz ala ala ![]() ben etrafa bakicam dedimse adanay? hi? g?rmedim ya o bak?mdan ?eyettridim ![]() yani insan gezdi?i yeri nas?l biri oldu?unu bilmek ister Hem bir ata s?z? var.. YARE BAKAN Y?REK YAKAN ( s?leyman sende ?ok yere bak?yorsun) ben ?ok koni?imiyim peri ??ks?n ?yle ![]()
01-13-2007, Saat: 08:09 PM <
yaf 1. ben sultan?mdan ba?ka kimseye bakm?yorum etrafa bak?yorum.. farkl? bi yerdeyim
![]() 2.si saddama yapt?klar? gibi sen beni g?menlerden olursun ![]() ![]() 3.s? ben yengenin taraf?nday?m ![]() ![]()
01-13-2007, Saat: 08:09 PM <
Sen konu? konu? ??nk? sonra konu?amayabilirsin.
Demokrasi biter s?z vermezler.... ![]() Art? senin ne i?in var Adanada bak?yon etrafa. Sen ?stanbula bak Mardine bak... ![]() Sabahakadar burday?m.... ![]()
01-13-2007, Saat: 08:12 PM <
Sa?ol S?leymannnn...Destek de ald?m art?k hi? bi?eyden korkmuyorum
![]() Sadece Masal?m? Seviyorummmm
01-13-2007, Saat: 08:15 PM <
1. s?leyman ERKEK DAYANI?MASI diye bi?i yok sen ( bir k?z b?yle konu?sa di?er k?z onu destekler )
2. peri burdaysay yedik naneyi ( bu arada layt oldu?unu s?ledim arkas?nday?m s?leyman ![]() ![]() 3. ben ac?kt?m.. 4. s?leyman A?KIN de?erini bil ve YEN?DEN A?IK ol ona.. En k?t? g?n?n?z b?yle olsun.. SEVD?LER.. dipnot : peri ben sendende k?skanc?m s?lim yani ![]() Hadi g?r???r?z..
01-13-2007, Saat: 08:15 PM <
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sa?ol S?leymannnn...Destek de ald?m art?k hi? bi?eyden korkmuyorum ehehe ay?ps?n yenge ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|