İLAYDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay teşekkür ederim hepinize beğenmenize sevindim süleyman kardesim çok sağol yardımın için allah sizide sultanla ayırmasın amin
Rica ederimm.... amin
budabenim
|
01-16-2007, Saat: 02:35 PM <
İLAYDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay teşekkür ederim hepinize beğenmenize sevindim süleyman kardesim çok sağol yardımın için allah sizide sultanla ayırmasın amin Rica ederimm.... amin
01-16-2007, Saat: 02:41 PM <
) herkes sevdigine demiş bagişlasin demiş...
bende amin diyim senin adina herkes amin desin ulennn herkesi once ana baba sonrada sevdiklerine bagişlasin ALLAH ZiBiDi_RoMeO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:) herkes sevdigine demiş bagişlasin demiş... teşekkür ederim sağol arkadaşım ama artık benim için faydasız giden geri gelmeyecek biliyorum yinedesağolmiley17: *yaKaMoZ* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gözler güzelmiş evet tavlayı çok severim ayrıca iltifat için teşekkür ederim sağol arkadaşımmiley17: utandım simdi ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayy be tavlayı bile görmüş:yikildim::yikildim: valliki kıs kanka onuda görmüs ananem iste yere koymus tavlayı:yikildim: :yikildim: neyse o da benim bir parcam aksamları oynuyom iştemiley17:
01-16-2007, Saat: 02:48 PM <
hımm iyi o zaman akşam sizdeyim tawla oynarıs:yikildim::yikildim:
ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm iyi o zaman akşam sizdeyim tawla oynarıs:yikildim::yikildim: herzaman kankam basım gözüm üstüne gel istersen hiç gitme kankam benim coşum benim bitanem bi bi bi miley17:
01-16-2007, Saat: 02:56 PM <
yakın olsaydı gelirdim kanka
sen gel burası daha yakın:yikildim::yikildim::yikildim: hem bizimde tavlamız war |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|