valla ne biliym bi an dikkatimi çekti :yikildim: vaktim olsada oynamasam
budabenim
|
ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yakın olsaydı gelirdim kanka kıs valliki bigün gelcem merak etme sonra bıkarsın bak benden kankam benimmiley17: miley36: *yaKaMoZ* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ne biliym bi an dikkatimi çekti :yikildim: vaktim olsada oynamasam vaktim olsada oynamasam ha koptum valliki:yikildim: :yikildim: süpersin
türkçeyi her yerde nasılda katlettiğim ortaya çıtkı yau :yikildim:
oynasam diyiverecektim yanlış çıktı klavyeden hep klavyenin suçu *yaKaMoZ* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:türkçeyi her yerde nasılda katlettiğim ortaya çıtkı yau :yikildim: bak sen su klavyenin yaptığına sen doğrusunu yazıyon:yikildim: o sana yanlıs veriyo sana gıcıklığı var demekki :yikildim: :yikildim: dövelimmi klavyeyi:yikildim:
01-16-2007, Saat: 03:08 PM <
yok kıs klawye döwülür mü kırın bence:yikildim::yikildim:
kıralım valla zaten ne işe yarıyor benim yazıdğımıda yanlış yazıyor kırsak nolur ki
bu arada konuda yavaş yavaş başka taraflara gidiyo *yaKaMoZ* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıralım valla zaten ne işe yarıyor benim yazıdğımıda yanlış yazıyor kırsak nolur ki bak ozaman ne yapalım bilionmu önce tek tek kerpetenle tuşlarını sökelim sonra duvardan duvara carpalım sonrada üstüne kola dökelim sonrada üstünde zıplayalım bak ozaman kesin düzelir:yikildim: :yikildim: kanka hadi klavye iskencesi yapcaz:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi