Dün yoktun sen yada yada aslında sen hep ordaydın hiç gitmemiştin ki benden...Hayata ne garip bir gün önce yıkılan bütün duyguların şaha kalkıveriyor ansızın bir anda değişiyor ve hayat senden çaldığı bütün güzellikleri bahşediyor tekrar sana...İstemeyi bilmekle alakalı sanırım bu noktada ,en azından küçükte olsa bir kalıp gerekiyor bir noktada.Bugün güzel birgün biliyormusun senli uyanmak güne çok uyumuşta sayılmasakta.Bugün güneş daha bir ısıtıyor yüreğimin soğuk kalmış kenarlarını buzlarım eriyor ve içimi inanılmaz bir sıcaklık kaplayıveriyor bu güneşte senden ve senli bir güneş o yüzden daha sıcak zemheri ayında...Ağustosta yağan karlar üzerine sıcak zemheri güneşi başka bir tat biliyormusun ben bilmiyordum öğrenmiş oldum sayende.Bugün güzel bir gün,bugün senli birgün,yüreğimin bütün sıcaklığıyla kucaklıyorum seni hoşgeldin...
Bugün Senli Bir Gün...
|
01-17-2007, Saat: 03:17 PM <
süpersinn abimmm bnm be.................harikaa....bi yasııı...........tşk tşk tşk
01-17-2007, Saat: 03:19 PM <
hıııı bide........duygularını harika anlatmıssın.................miley32: miley32: miley32:
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende bugünn çoooook mutluyummmmm Mutlulukların hiç eksik olmasın.... blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugun Kardeşim yaşanan güzel şeylerden kaynaklanıyor olsa gerek ne güzel ya forum romantik Teşekkürler bu arada...
01-31-2007, Saat: 03:48 AM <
Teşekürler arkadaşım...
Yarında Onunla bir gün olsun Çok mu imkansız Çok mu isteklerimiz..? Güzel yüreğine mutluluk ve onunla güzel yarınlar dileğimle |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Y?re?imin Senli Yar?m K?resi..... | YARGIÇ | 17 | 1,149 |
04-07-2022, Saat: 02:51 PM Son Yorum: wildfang |
|
bugün "sevgimizin günü" 14 Şubat... | acemhe | 8 | 739 |
02-15-2011, Saat: 12:16 AM Son Yorum: acemhe |
|
Bugün Onun Günü... offfffffff | uslanmaz_genc | 10 | 1,132 |
09-02-2008, Saat: 04:56 AM Son Yorum: uslanmaz_genc |