derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH devamına erdirsin çok yakışmışsınız
hep mutlu olun
saol kardeşim.........
miley17:
biriciğim ve BeN
|
01-18-2007, Saat: 11:13 AM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH devamına erdirsin çok yakışmışsınız saol kardeşim......... miley17:
01-18-2007, Saat: 11:15 AM <
bskntin_asi_kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah Mutllugunuzu Bozmasin Gelin Hanima Selamimi Sole Ben Gorumcesiburdayım kıs slmını aldım....as................. aşkım senn kıs kardeşin farmıydı nan..........
01-18-2007, Saat: 12:00 PM <
cıks aşkım bu benim kıs kardeşim deeL olmamalı olamaz
nazlı mahkemeye verme boşuna masraf edersin
01-18-2007, Saat: 12:31 PM <
yaws ılla oz kızkardesımı omam lazım bacım neyse cok yakısıonuz popunuzu kasıyın nazar deymesın
01-18-2007, Saat: 12:36 PM <
hehe saol canım saolll............kasıos ehuehue
Sizler çok güzel insanlarsınız ikinizde çok değerli tatlı şeker gibi insanlarsınız daha çok şey yazardım sizin hakkınızda ikinizide çok seviyorum canlarım benim her anlamda birbirinize fazlasıyla yakışmışsınız Allah huzurunuzu bozmasın...
01-18-2007, Saat: 02:02 PM <
bskntin_asi_kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaws ılla oz kızkardesımı omam lazım bacım neyse cok yakısıonuz popunuzu kasıyın nazar deymesın ok kız anladık alala hıh kaşımak yerine başka bişi yapsak mesela bunun gibi [b][i] بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
[/b][/i]
01-18-2007, Saat: 02:03 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sizler çok güzel insanlarsınız ikinizde çok değerli tatlı şeker gibi insanlarsınız daha çok şey yazardım sizin hakkınızda ikinizide çok seviyorum canlarım benim her anlamda birbirinize fazlasıyla yakışmışsınız Allah huzurunuzu bozmasın... amin yılmazım amin.... inş herşey dahada güzel olcak... sende çok şeker tatlı biricik yılmazsın CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saolasın burak.. darısı senin başına amin kardeşim amin.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|