sev yabancı
|
Sevgi NE Renk
Sevgi ne renk? Bilen var mıdır,bana anlatsın… Aslında sevgi renksizdir Biz nasıl bakıyorsak sevgiye Onu görürüz bir sevgilinin elinde.. Aşıkken kırmızı olur birden Yanıyormuş gibi alev rengi olur Tüter bir kağıdın ucunda Yada bir mektupla postalanır uzaklara.. Bir zaman küstün mü sevgiliye Birden değişir rengi Çok uzaktaysa mavi olur Okyanuslar kadar engin mavi Baktıkça daha uzağı görürsünüz Ama giden kişi yavaş yavaş gözden kaybolur.. O sevgili bir gün döndü diyelim Bir an sevgi canlanır nefes almaya başlar Canlanır bir ağaç gibi yeşerir Bak sevginin rengi şimdide yeşil oldu Altında piknik yapanlar mı dersin İp atlayıp,koşuşturanlar mı? Bak sevdiğim meyve veriyor ağacımız… Tam ulaştık derken güzeline sevginin Birden deli bir poyraz eser Bir bakarsın yeşillikler güze kaptırmış kendilerini Solmuşlar… Ne yaparsın sevgi şimdide kahverengi oldu Yere düşer yada dans eder rüzgarla Bir yol kenarına usulca konar Yada bir kaldırımda bekler sevgilisini, Bekler ama ne beklemek… Günler geçiyorken birden hava soğur Titrer bütün vücudu tiril tiril Bir de bakar semaya Beyaz taneler süzülür havada Hayda şimdide beyaz mı oldu sevginin rengi O kış akşamlarında çocukların dışarıda Kar topu oynadığı,kardan adam yaptığı Hani bizim mahallede kızak kayıldığı beyaz Ah be güzelim…sen yoksun ya bu sevgi Ne biçim şeymiş Hiç normal gözükmüyor gözüme Bir an mavi oluyor Bir an yeşil Bakıyorum arkama hop aniden kahverengi Gel artık sevdiğim ya sen beni ısıt aşkınla Yada ısıtsın şu ocağın alevden ağzı Gel artık sevdiğim gel olsun artık sevginin rengi Eskisi gibi kırmızı…. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sende beni delicesine sev yabancı ... | ROSE | 5 | 669 |
04-14-2022, Saat: 01:06 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bu Yabancı Şehrin Yağmurunda Hasretimsin Sen | acemhe | 0 | 355 |
08-13-2010, Saat: 04:50 AM Son Yorum: acemhe |
|
beni sev yabancı | MaNeSiA | 4 | 518 |
01-25-2008, Saat: 02:31 PM Son Yorum: Shrewish |