tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni qördüm
çok yakı$ıosnz ya vaLLa aLLh ayırmasın (amin)
hiç birşey için geç değil bajım
tşkler kıs bunları sizden duymak çok güzel...
biriciğim ve BeN
|
01-23-2007, Saat: 11:57 AM <
tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni qördüm hiç birşey için geç değil bajım tşkler kıs bunları sizden duymak çok güzel...
01-23-2007, Saat: 12:02 PM <
rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok GÜzelsİnİz İkİnİzde..allah Bozmasin Canim ..sİze Mutluluklar..seven Kalplerİnİzİn HİÇ Ayrilmamasini Dİlerİm.. çok tşk ederiz bizde... inş hep daha iyiye gider ilişkimiz... dualarınız bizi dahada bağlıyor... tşkler
01-23-2007, Saat: 12:11 PM <
hayal perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bişey desem bana şunun muzığini gonderırmısın?çok guzel aynı sızın gıbı lutfennn tşkler gönderirim tabiki bana bi şekilde ulaş... ben sana atarım...
01-23-2007, Saat: 12:11 PM <
hayal perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bişey desem bana şunun muzığini gonderırmısın?çok guzel aynı sızın gıbı lutfennn tşkler gönderirim tabiki bana bi şekilde ulaş... ben sana atarım... burda link veremiyorum kusura bakmayın
01-23-2007, Saat: 12:16 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hep mutlu olun sonsuza kadar tşkederim canat şarkı için bana ulaşabilirsiniz...
01-23-2007, Saat: 12:20 PM <
ossiii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah bu mutlulugunuzu bir ömür boyu sürdürsün insallah bir cift birbirine bu kadar yakısır sizi kıskandım valla benim böyle sarılacak kimsen yok ühüüüü birbirinizin degerini bilin yanlızlık kötü beaaa inş sende senin değerini bilen doru sözlü biriyle karşılaşırsın dostum... tşkler temmenilerin için... müziğin linkini burda veremiyorum... ama bana ulaşabilirsen gönderirim kardeşim...
01-23-2007, Saat: 12:34 PM <
ELA_GÖZLÜ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah sevenlerimizi ayırmasın.özellikle de sizi canım kuzenim.umarım herşey daha da güzel olur.birbirinize yakıştığınızı herkes biliyor zaten gerçekten de çok yakışmışsınız.hep böyle güzel kalma umuduyla sizi seviyorum....... tşkler baldızım ince iltifatların içinl.... bizde seni seviyoruz... inş hep mutlu mesut oluruz...
01-23-2007, Saat: 01:07 PM <
peri kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy cok tatlı cıkmısınızz beee tşkler pınar inş inş hep böle oluruk
01-23-2007, Saat: 01:09 PM <
*yaKaMoZ* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok tatlı çıkmışınız valla... saolasın kardeşim.... çok çok amin
01-23-2007, Saat: 01:14 PM <
gamzem_06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah tamamını erdirsin.. amin saolasın gamze |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|