ewt faruk annesine bişeler dedin durduk yerdee haksızsın bukonuda....özgem sendee harby girll bikenara atma faruk ne kadar haklıysaa o da haklıı
süper söz ee bekliyorumm
|
01-23-2007, Saat: 03:18 PM <
baksan nolcak ben seninle konuşup sewiyene inemem o yüzden yorum yok
Harby_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Faruk Maskot Seninn........ BAK GÜZELİM TAMAMDA HERSEY AMA BURADA SENİN HAKARETİNİN GİTTİÄžİ KİŞİ VEFAT ETMİŞ OLMASA BİLE NİHAYETİNDE SENDEN BÜYÜK ÇOCUÄžU OLAN BİRİ OLUYORDU YANİ HERŞEYİ GEÇ O BİR BABA ANLIYORMUSUN VE VEFAT ETMİŞ LÜTFEN BİRAZ DAHA SAYGILI VE YAŞINA YAKISIR OL ASLA ASLA BABALARA LAF SÖYLEME BABALARA DEÄžİL BÜYÜKLERİNE SAYGILI OLURSAN ONLARDA SANA KARSI SEVGİ DOLU OLACAKLARDIR LÜTFEN SÖZ GÜMÜŞ İSE SÜKUT ALTINDIR BİRAZ DAHA SAYGILI OLALIM ÖZELLİKLE YASAYANLARA OLMASA BİLE SAYGIN BARİ ÖLMÜŞ ATALARIMIZA OLSUN SENDEN BUNU BİR ABLA OLARAK RİCA EDİYORUM
01-23-2007, Saat: 03:20 PM <
Beniim Seviyeme Kurbann Ol
Eyvallah Sana Sonsuzz Mutluluklar Ve Tşklerrr ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baksan nolcak ben seninle konuşup sewiyene inemem o yüzden yorum yokya jnm sewiyene inemem diosun sonra yorum yok bu nasıl iş anlamadım....siteye yeni gelenlere bölemi davranılıo biz eski üyeyizz böle yapmayalımm we bişe daha siteye misafir olarak gelenlere de ei malzeme oluoz
01-23-2007, Saat: 03:21 PM <
tmm canım ben haksız demedim
orda haklı olabilir bişey demiyorum ben sadee konuyu kapatabilirdi demiştim orda haksızdı ama burda haklı olabilir neyse daha fazla bazı kişilerle konuşup seviyelerine inmek istemiyorum
01-23-2007, Saat: 03:23 PM <
sadece bu konuda değil diğer konularda da ters cvb vermesi sinirime gitti
01-23-2007, Saat: 03:23 PM <
İLAYDA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BAK GÜZELİM TAMAMDA HERSEY AMA BURADA SENİN HAKARETİNİN GİTTİÄžİ KİŞİ VEFAT ETMİŞ OLMASA BİLE NİHAYETİNDE SENDEN BÜYÜK ÇOCUÄžU OLAN BİRİ OLUYORDU YANİ HERŞEYİ GEÇ O BİR BABA ANLIYORMUSUN VE VEFAT ETMİŞ LÜTFEN BİRAZ DAHA SAYGILI VE YAŞINA YAKISIR OL ASLA ASLA BABALARA LAF SÖYLEME BABALARA DEÄžİL BÜYÜKLERİNE SAYGILI OLURSAN ONLARDA SANA KARSI SEVGİ DOLU OLACAKLARDIR LÜTFEN SÖZ GÜMÜŞ İSE SÜKUT ALTINDIR BİRAZ DAHA SAYGILI OLALIM ÖZELLİKLE YASAYANLARA OLMASA BİLE SAYGIN BARİ ÖLMÜŞ ATALARIMIZA OLSUN SENDEN BUNU BİR ABLA OLARAK RİCA EDİYORUM YORUMM YOKK AMA BENİNN ANAMM TEKKK BUNUDA BİLİNNN
bencede artık kimse yorum yapmsın kapansın konnnu harby girl senden de rijam buu
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
En Süper Rap SözLeri... | iLLeGal- | 4 | 1,109 |
04-12-2022, Saat: 01:54 PM Son Yorum: wildfang |
|
2 süper sözzz | EyLuLce | 14 | 1,397 |
04-12-2022, Saat: 12:12 AM Son Yorum: wildfang |
|
ÇoÇuğun Verdİğİ SÜper Cevap Bakin!! | soyle | 16 | 1,921 |