cimbommmm
|
01-23-2007, Saat: 06:43 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ohoo o kdr gerye gidersek daa neler çıkar o dosyalardanONLARMI VEREMEDİİ SİZZ mi ALAMADINISS.... ALLH qahretsinn... işte ........ ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ohoo o kdr gerye gidersek daa neler çıkar o dosyalardan Aynı şeyleri değiştirip değiştirip söylemekten bıkmadınız bize bakın gurur duyacağımız büssürü olay var hahahaaaaayyy papucumun bahçesi :yikildim:
01-23-2007, Saat: 06:44 PM <
Türkiye Kupasından bahsediyorum ben!..
Maçı seyrettiysen gözLerin iyi görüyosa azıcık akLınız warsa anLarsnz neyin ne oLduunu Lig kupası içinde geçerli.. Biz puanLArı yemekLErde topLamıyoruz
01-23-2007, Saat: 06:45 PM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aynı şeyleri değiştirip değiştirip söylemekten bıkmadınız bize bakın gurur duyacağımız büssürü olay var hahahaaaaayyy papucumun bahçesi :yikildim: Pardon bisürü oLay ?? Uefa & super başkaaa???
01-23-2007, Saat: 06:45 PM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aynı şeyleri değiştirip değiştirip söylemekten bıkmadınız bize bakın gurur duyacağımız büssürü olay var hahahaaaaayyy papucumun bahçesi :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: mustyyy aaaa dalga geçmeee ... arkadaşlarlaa(FENERBAHÇELİLERLE)....
gelinde 4 kere şampion olun hem siz puanları taso gibi topluyonuz sonra galatasaray geliyo size bi bakıyoz 2. sıradasınız bakıyoz kupa kimde bizde hahahayyyyyyy
01-23-2007, Saat: 06:48 PM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gelinde 4 kere şampion olun hem siz puanları taso gibi topluyonuz sonra galatasaray geliyo size bi bakıyoz 2. sıradasınız bakıyoz kupa kimde bizde hahahayyyyyyy :yikildim::yikildim: Demi FederasyonLa,yemekLerle,Kalecilerle puan topLamak daha koLay
Yallah Yallah
Size bi tüyo eğer uefada eleniceniz zaman şu FİFA bilmemne şeyinde laf atın olurmu lütfen bak yalvarıyorum
01-23-2007, Saat: 06:53 PM <
Niye konuyu saptırıyorsunz?
Yoksa bazı şeyLer sizi utandırıo mu ? Nse siz önce bi kendnzLe yüzLe$n.. At gözLkLerinizi çıkarın, Ondan sora bnde siznLe düzgn bi futboL muabbeti yapiim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi