sana konu fazla gelmis olmalıki zaten doğal bi kaç konu üzerine odaklanman zor görünüyor o yüzden 6.0 da kal sen biz keyfimize bakalım... ok dahada yazmada uzatma
cimbommmm
|
01-23-2007, Saat: 07:42 PM <
6-0'da kaLdıımı kim söLedi?
Ondan sora kaç konu hakkında kon$tm sorduum soruLara cvb aLamadm! AsıL sn sadece Uefa kupasında takıLı kaLdn
ya mert boşuna yüreğini tüketme fenerliysen bu konuya adım atma
[COLOR="Purple"][SIZE="4"]Eyvallah Eyvallah...:hihi
paylaşımın için saol. fanatiğin dediği gibi bu fener adam olmaz... fenerlilerde laf anlamaz... galatasaraydan daha iyi bi takım olmadığını daha anlayamamışlar:yikildim: :yikildim: :yikildim: [/SIZE][/COLOR]
01-24-2007, Saat: 12:23 PM <
gs den bahsetmeyin demedim mi ben size
sonradan diyosunuz site yine bozuldu :yikildim: :yikildim: :yikildim: ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gs den bahsetmeyin demedim mi ben size [COLOR="Purple"][SIZE="4"]sahayıda siteyide genelde fenerliler bozuyor farkındaysan fenerin taraftarları çok taşkın oluyor....miley18: [/SIZE][/COLOR]
abi yhaa benim burda en sewdiim konu acılmısss hea e ben gec kalmısım ewt ne dioduk GaLaTaSaRaY ın büÜüüKLÜüÜNÜ kabul etmeyenlermi war uAkardi...= ) en BüÜüÜK Bisis aLaYıNa İsYaN öLüMüNe uLTRaSLaN...
01-24-2007, Saat: 05:55 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahayıda siteyide genelde fenerliler bozuyor farkındaysan Yuuhhh!! Hatta ohaa!! Pardon ama Sen Fener taraftarLArının ne zmn oLay çıkardıını gördün? Bana bu yıLki o ataLan ses bombaLarından fLn bahsetme! Çnkü 1 yıL öncesine geLirsen Tr Kupasında neLer oLduunu görürsün
[COLOR="Purple"]bence hiç uzatmayalım....
gerçekler ortada kabullenin lütfen....... en büyük cimbom[/COLOR]
01-24-2007, Saat: 06:08 PM <
Kıvırmadada üstünüze yok!
Bi laf atıyosanız arkasında durun! Saçma saçma konuşup adamı sinir etmeyin! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi