MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:??te olmas?na kat?l?yorum...TERS?NE D???N?RSEN MUTSUZ G?R?NEN ?NSANLAR MUTLUDUR D?YEMEZS?N. DED???M ?UDUR. MUTLULUK YA DA MUTSUZLUK TAMAMEN CEVABI K???DE OLAN DURUMDUR. G?R?NT?LER ALDATICIDIR. ANCAK ?NSANLAR G?ZEL OLANI SERG?LERLER, ?E??TLEND?R?RLER. (GENEL OLARAK) ??RK?N HER ?K? C?NS ???NDE ??RK?NKEN. TERS?NE D?ND???NDE YAKI?IKLI VE G?ZEL OLARAK ?K?YE B?L?N?R. MUTLULU?U SAKLAMAK MUTSUZLU?U SAKLAMAKTAN ZORDUR. MUTLULUK GE??C? B?R DURUMDUR. SUYU ??T???NDE B?TECEK. MUTLULUK, HUZUR VE RAHAT BU D?NYADA GE??C?D?RLER..........
O zaman da tersine d???n?rsek Mutsuz g?r?nen insan Mutludur...
Mutluluk bazen susad?n zaman bir bardak suda bile sakl?d?r...
.. Ben Ne Zaman YaLn?z KaLd?m BiLmiyoruM ..
|
11-06-2006, Saat: 07:07 PM <
11-06-2006, Saat: 07:23 PM <
Evet mutluluklar kısa sürer...Kısa sürdüğü için de kimsenin aklına gelmiyor saklamaya...Geçicidir ama biten bir şey değildir...Ve daima kendinden haberdar eden bir duygudur...az, çok ya da kısa sürse bile her zaman var olacaktır, çünkü mutsuzluk, mutluluktan daha çok insanlarda...Onun için mutsuzluğu saklamak için mutluluk bitmez..
Güzel yorumların ve düşüncelerin için teşekürler arkadaşım...
11-06-2006, Saat: 07:54 PM <
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:"MUTLULUK MAV? ?OCUK; OYNARDI BAH?EM?ZDE" OYUNDAN ALMAYA ???M ELVERM?YOR. ?NANK? DED???N G?B? ZAMANIM OLMADI. BU O KADAR KOLAY B?R KONU DE??L SEN?N DE DED???N G?B?. EN YAKIN ZAMANDA YAZMAYA ?ALI?ACA?IM. ?STTE BAHSETT???N BENSEM TAB? : )........ o kadar ?ok eksik varki yaz?da....
11-06-2006, Saat: 09:23 PM <
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Te?ek?rler ayl?n... Mutlulu?u yazmak ?ok zor de?iL cnm.. Mutlulu?u ya?amak zor. Ucundan bi yerden yakalayabilmek zor.. ?ok az insan var b?yLe belkide o y?zdendir yaz?lar?n hep h?z?nLere sahipLik yapmas?.. Mutlulu?un tarifi.. Tarifi yoqtur. Mutluluk bi bebe?in y?r?mesine benzer. E?er emeklerken ?ok d???p incinirsen y?r?meye korkar olursun. ?o?umuz da korkar olduk y?r?meye.. t?kLer...
11-07-2006, Saat: 02:07 PM <
hay?r.. t?m mutluluklar k?sa s?rer.. ve bu nedenle ya?ad???m?z mutluluklar?n tad?n? ??karmal?y?z.. kimse uzun vadeli mutluluk aramas?n i?te o zman zaman? bo?a harcam?? olursunuz.. k?sa ama daha fazla mutlu olmaya bak?n....
11-07-2006, Saat: 02:59 PM <
çok qüseL jnm eLLerine saqLık qeç oLsada qördüm ve okudum çokda beqendim..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ne Zaman Ve Nereye Kadar!!!! | MorciveT | 9 | 1,262 |
08-24-2006, Saat: 03:36 PM Son Yorum: isyanbitmez |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi