Ya Arkadaşimm Güsel Paylaşimda
Anket Nerdeeee
Nese Ben Yine De Yazayimm
Kendi Kendime Buldum
Anket Nerdeeee
Nese Ben Yine De Yazayimm
Kendi Kendime Buldum
Garip Sohbetler
|
Ya Arkadaşimm Güsel Paylaşimda
Anket Nerdeeee Nese Ben Yine De Yazayimm Kendi Kendime Buldum
Direk internet adresinde, arama motorlarından, arkadaşlarımdan... ve diğer söyleyin...
01-28-2007, Saat: 11:34 AM <
bajum tucee(EYVALLAH) zorla üye etmişttiii ama şindi diom iiki yapmıss...
he valla ben orta okulda fen 1 di gene geçtim ama lisede öle de deilll orta okulda dediin gibi taktir mi teşekkür mü aldın diolardı şimdi direkmen biliolarmış gibi kaç tane zayıf var diolar bide sanki şimdi zayıfı olanlar böle havalanıolar sanki zayıf olunca noluo bide geçen tv de haberlerde bizim yaşlardaki çocuklara sordular kaç zayıfınız var die onlar da 2 heralde dediler bende diom şunlara bak bizden az 1 leri var D: sora bi baktım karneme 2 tane 1 var ben gülüom daha fazla bekliodum neyseki ii
ya bizim sınıfta bi kız var allahım bu ne biçim bi kız böle hoca tahtaya soruyu soruo mat olsun biyoloji olsun farketmio sorar sormaz parmak kaldırıo artık öretmenler onu yazılıya sokmuo resmen diolar sen girmesende olur bi kaç kere kızdan kopya çekelim dedik bizim hocaya söledi kaıtı aldı hoca ehuehuehu D:
walla taktir geldide 4tane 4gerisi 5 hocada "bütün notlarının 5olması dileğiyle" yazmış çok konuşuorum o yüzden hep 4 gelio
01-28-2007, Saat: 01:41 PM <
bendee teşşekkür aldım tapiki o kdar çalışıorum değidii walla...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|