mazlumu getırın banaaa
mazluuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
Garip Sohbetler
|
blue_belial
01-29-2007, Saat: 07:35 PM <
mazlumu getırın banaaa
blue_belial
01-29-2007, Saat: 07:37 PM <
dün seni gördüm ya vapurda
yüregim oynadı yerinden elinde cay sigara gözlerinde istanbul keyifli hatunsun bi tanemmmmmm keyifli hatunsun bi taneemmm unutulur derler, inanma! başlar aynı sancı yeniden Sen yine aynı senle hep ayrı keyifli hatunsun bi taneeeeeeeeeeeeeeeeeemm Gelde bitsin fırtınalar! Gel de bitsin korkularım! kimsem olmadı inan senden baska cok yalnızım yalnızııımmm gel güzel biseyler soleee gel yuregımı eylee hayat guzel seninleeeee
inş bulursun ama yanlıs yerde arıosun buralarda bulmak için vakit kaybetme bence
01-29-2007, Saat: 11:39 PM <
arkadaşlar ben kendi ölümümü düşündüm ve ne olcagını hepsini tahmin ettim belki beni çok fazla tanımıyosunuz ama böyle bi konu açmak istedim kiminiz kötü kiminiz iyi düşünebilir ama sadece gerçekleri istiyorum iyide düşünseniz kötüde sizi hep çok sewcem ::
01-29-2007, Saat: 11:41 PM <
yav kızım allah göstermesin sen çatlakmısın canım ya kendine gel ağlarım valla yav ben çok üzülürüm söleme öle şeyler ya
esra bu nasıl bir konu ya...Allah korusun saçmalama Allah gecinden versin...''HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR...'' ama böyle düşünmen benide üzdü...
01-29-2007, Saat: 11:48 PM <
ya canım niyetim sizi üzmek weya neşelendirmek deqil ben bi yerde bi slayt izledim aklıma esti işte sizinde azrail kapınıza dayanıcak elbet.o zmn onlara bakıcaksınız son defa sarılmak yada keşke yaşarken ona söleseydim diyceksiniz ama çok geç oljak hayatın degerini anlayalım we dünyada ki bütün işlerimizi bitirelim ölümün ne zmn gelcegi belli olmaz
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|