rizedende izleniyo güneşin doğuşu batışı da ayrı bi güzel malum denize sıfır ya o bakımdan yani güneş her yerde var ama halı o halı yok heryerde bide o halıyı yapan ellerin sahibi kör olursa işte o zaman o halı halılıktan çıkıyoo(: ehheheheehehe
Garip Sohbetler
|
02-02-2007, Saat: 11:03 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm bi ara solemistim ama nese bu arada o linkin park yav cahillik işte naparsınnn :yikildim: :yikildim: ama gravesena sorsan hemen bilirdi sölim yani kendisi azcık zekidir?????????? Alıntı:halıyla ne alaksı var bence yemekleri meşhur bir gelinnnn parmaksız çıkarsınız çok güzel yemekleri vardır sölim yanii yeliz iyi güzel yemekleri meşurda orda yediğimiz yemeğin parasını bana ödeteceksen söle bulaşık eldivenide getirim param yok valla çünki bulaşıkları yıkarız hiç olmazsa)):
02-02-2007, Saat: 11:06 PM <
gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeliz iyi güzel yemekleri meşurda orda yediğimiz yemeğin parasını bana ödeteceksen söle bulaşık eldivenide getirim param yok valla çünki bulaşıkları yıkarız hiç olmazsa)): aaaa ayıp ettin şimdi sen gel ben sana bizim evde yapcam dışardamı yedirceğimi sandınnn çok ayıp çokkk üzdün beni şimdi hem gezcezde Alıntı:yav cahillik işte naparsınnn :yikildim: :yikildim: ama gravesena sorsan hemen bilirdi sölim yani kendisi azcık zekidir?????????? yok yaw estafurullah linkin park dinlerim ama soruyu anlamadım
oraya gelince yok babam görür annem görür deme bana da dışarda kalmim sonra böle foruma yazareken sıcak sobanın yanında yorumu güzel oluyo farkındayım
02-02-2007, Saat: 11:08 PM <
neyse sorun değil herkeese iyi sohbetler kendinize çok iyi bakınnnnnn ben gidiyorummm
02-02-2007, Saat: 11:08 PM <
gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oraya gelince yok babam görür annem görür deme bana da dışarda kalmim sonra böle foruma yazareken sıcak sobanın yanında yorumu güzel oluyo farkındayım yemeği bizde yersin ama kalmaya beş yıldızlı otele götürcem seni merak etme |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 108 Ziyaretçi