yaa jnm istedi ya...en çok sewdiğim tatlıdırr...biizm okulda biara aşure çıkmıçtı ama bizim buralarda yapılana heç benzemio....
Garip Sohbetler
|
evet Duygusuz.com büyük bir AiLedir
Hepimiz Kardesiz/Arkadasiz
01-30-2007, Saat: 10:34 PM <
Ben Salih Almanyanin Siegen sehrinde kaliyorum yasim 19. Ben ciddiyim tanismak istiyorum,egerki sende tanismak istersen tabiki. Msn varsa yazisabiliriz istersen tabi sen istersen, bu benim adresim güzel kiz Salih@belalim.com. Umarim onaylarsin.Bye:kk: :k: :kk: :k: :kk: ,love you.......
theEFFECT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öncelikle hoş geldin aramıza...umarım istediğin aşkı bulursun...ama unutmaki burası aile ortamı.... katılıyorum...miley20:
01-30-2007, Saat: 11:08 PM <
abijim sana bu formu kim söylemişse yada kendin bulmuşsundur yanlış anlamışsın bu formu bu forum öle aşk meşk bulma formu 0190 deqil oke mi bu arada herkes msn ni görüyo yazdıklarını görüyo benje bu forum kurallarını nsl oldugunu ögren öle yazmaya dewam et
01-31-2007, Saat: 11:17 AM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vuuuuuvvvv hele hele asure ye bakın baaakk heleeeeeee hem diyo heidyeleşmek sünnet hemide banane gidin kendiniz yapın yiyin diyo.... İYİ yaa verme Alalalaa... Annem yapacak misssss gibi bende sana vermem hıh! Evet Rabbime binlerce kez Hamdü senalar olsun bizleri bu güne çıkardı...! heeeeee.. aklıma geldi bak! hediye lafını şlk sen açtığın için ilk hediye sendne olsun hade bakalım bekliyoruz:KD
01-31-2007, Saat: 11:22 AM <
perşembe günüüü kevserinn annesi yane halam yapıooo ben ora gitcemmm si,zde gelinn toptann uhehuheuheuhe
01-31-2007, Saat: 11:26 AM <
evet kuzencim halana yardım et ben gelmeyebilirm......ay canım çekti nan uyuz.......
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 57 Ziyaretçi