NAZAR DEÄžER YETER BU KADAR HIH
Sizz Hiç Bu Kadar Tatli Bi çojuk Gördünüsmü Sorarim Size???hea
|
......................................................................................................................
01-31-2007, Saat: 03:57 AM <
OFFF ne gusel gunlerdı Yha bende cok osledm nerdese 1 sene oldu olcak senıde osledm ksenlernıde:(özelLiKLe Ex OLanı) Yazın GEne GElın GENe dagıtalım ) senlede oz kusen olduk cıktık hea iiki tanıjmısız cnm benım IKI ALMAN VELET SAOlsunD:
)(€ugM@_)(@ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OFFF ne gusel gunlerdı Yha bende cok osledm nerdese 1 sene oldu olcak senıde osledm ksenlernıde:(özelLiKLe Ex OLanı) Yazın GEne GElın GENe dagıtalım ) senlede oz kusen olduk cıktık hea iiki tanıjmısız cnm benım IKI ALMAN VELET SAOlsunD:of ki ne of valla yaa pff acaip özledim yazlığı yazı ya... hakkaten kusen olduk çıktık arkadaşlar öz kusen deil ha canım arkadaşım o benim... boşa kusen demedik nan çok sevdik seni dier kusen nerde acaba onuda ösledim.. feji çocuqun pc bozuldu sırra kalem bastı:yikildim: :yikildim: kusen daıtıcas aıp ettin olum sen nediosun:yikildim: heh hee o alman yafruların ellerinden öpcem valla kusen:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Her Ne Kadar Forumda Devrimci Gibi Gorundsekte Bizde Milliyetciyiz Herkes Bilsin | pusat41 | 20 | 1,841 |
04-12-2022, Saat: 05:02 AM Son Yorum: wildfang |
|
Tatlı Bela Kevser...... | *TATLI BELA* | 43 | 3,709 |
04-10-2022, Saat: 07:06 AM Son Yorum: wildfang |
|
Alin Size çirkin ördek | hulleci | 15 | 1,572 |
04-06-2022, Saat: 03:28 AM Son Yorum: wildfang |
|
size en cirkin fotomu bulup koydum | fatosh_ | 53 | 3,763 |
04-02-2022, Saat: 07:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Haydı Fenerlıler! 6alatasaray ıcın "6" ya kadar sayalım! :D | blue_belial | 222 | 8,668 |
09-17-2007, Saat: 02:30 PM Son Yorum: adda |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi