Ya Herkes Benden önce Davranmiş:d Tabi Bilmem Gerekirdi Bu Kadar Güzel Insan Unutacak Değil Ya :d Neyse Kismet Artik Canim Kuzenim Doğum Günün Yeniden Kutlu Olsun Iyiki Varsin.....
**ROSE'cim Doğumgünün Kutlu Olsun...**
|
02-01-2007, Saat: 12:19 PM <
Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin.
Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! ABLACIÄžIM....... İYİKİ VARSIN....... MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TEŞEKKÜR EDERİM PERİM ..seni seviyorum... Admin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pasta vermişler, çiçek vermişler, hediye vermişler. Bari bende de bi gül olsunBENDE AÇILMADI GÜL AMA EMİNİM GÜZELDİR TEŞEKKÜR EDERİM ... Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sade bir kutlama olsun bari ....TEŞEKKÜR OLSUN KUTLAMANIN SADESİ YADA ABARTISI YOK Kİ DÜŞÜNMENİZ YETERLİ..BENİM CEVABIM DA BELLİ FIRTINA HAYAT BÖYLE ÇİLELİ OLSA BİLE HERŞEYE RAÄžMEN GÜZEL OLDUÄžUNUDA BİLİYORUM..VE YİNE DÜNYAYA GELECEK OLSAM YİNE ÇEKER VE YİNE İSTERDİM.... MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eiiiiiii ki Doğdun ROSEEEEEEEEEETEŞEKKÜR EDERİM MESUT SAÄžOL... *TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇOKKKKKK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM SENDE İYİ Kİ VARSIN ..SENİ TANIDIÄžIMA MEMNUN OLDUM ..
Sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun
ailen ve sevdiklerinle beraber mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle... iyiki tanımışım seni... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 994 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,490 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEÄžİM...(S&s) | >As!_M€L€q< | 45 | 4,165 |
04-12-2022, Saat: 12:06 AM Son Yorum: wildfang |