esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğum günün kutlu olsun......TEŞEKKÜR EDERİM ADEM ...ÇOK SAÄžOL ARKADAŞIM..
**ROSE'cim Doğumgünün Kutlu Olsun...**
|
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyiki doğdun rosecimSAÄžOL CANIM BENİM TEŞEKKÜR EDERİM ..İNŞALLAH AMİN HEPİMİZE SEVDİKLERİMİZLE BERABER UZUN NİCE YILLAR CANIMIN İÇİ.. YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya Herkes Benden önce Davranmiş:d Tabi Bilmem Gerekirdi Bu Kadar Güzel Insan Unutacak Değil Ya :d Neyse Kismet Artik Canim Kuzenim Doğum Günün Yeniden Kutlu Olsun Iyiki Varsin.....OLSUN CAN KUZEN SORUN DEÄžİL..İLK YADA SON ..DÜŞÜNMENİZ BİLE YETERLİ...TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM KUZEN SENİ SEVİYORUM..SENDE İYİ Kİ VARSIN UNUTMA..
02-01-2007, Saat: 12:54 PM <
nice yıllara güzel insan.
ALLAH sevdiklerinden ayırmasın ... >As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CANIM BENİM BU GÜZEL SÖZLERİNE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM ...HERŞEY SENİNDE O GÜZEL GÖNLÜNCA OLSUN...SENİ DE SEVİYORUM BEN
02-01-2007, Saat: 12:56 PM <
Bi adım daha..
Umarım geriye baktığında gelecekte ayağına dolanacak hiçbirşey yoktur.. Yeni bir yılda yeni kazançlar dileğimle... Doğum günün kutlu olsun... Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nice yıllara güzel insan.TEŞEKKÜR EDERİM ÇOKKKKK SAÄžOL. AMİN HERKESİ İNŞALLAH...SENİDE AYIRMASIN SEVDİKLERİNDEN ... in_love_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bi adım daha..SAÄžOL CANIM EVET Bİ ADIM DAHA İLERLİYORUZ.İYİ YADA KÖTÜ HER HALİMİZLE....TEŞEKKÜR EDERİM .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 994 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,489 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEÄžİM...(S&s) | >As!_M€L€q< | 45 | 4,164 |
04-12-2022, Saat: 12:06 AM Son Yorum: wildfang |