Alıntı:ya bak ayıp ediyosunnnnn ben ödicem sen merak etme gel yeter zaten zor barılştık onu şerefine
okadarda boşa konuşuyoz yaw gelmeyeceğimi biliyon ya sallaa valla neyse gidiyosun galiba hade kib bye
Garip Sohbetler
|
Alıntı:ya bak ayıp ediyosunnnnn ben ödicem sen merak etme gel yeter zaten zor barılştık onu şerefine okadarda boşa konuşuyoz yaw gelmeyeceğimi biliyon ya sallaa valla neyse gidiyosun galiba hade kib bye
02-02-2007, Saat: 11:14 PM <
ya benım bi ricam war bana biraz rep werın ya tecrübe puanım çok az
02-02-2007, Saat: 11:15 PM <
ya durun yeliz gitmiyo yollamayın kızı ben geldim diye gitmicek
02-02-2007, Saat: 11:15 PM <
gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:okadarda boşa konuşuyoz yaw gelmeyeceğimi biliyon ya sallaa valla neyse gidiyosun galiba hade kib bye gitmiyorum sana inat burdayım sabahlıcammmm ayrıca teklif mertlikten ısrar enayilikten demişler valla başka hangi arkadaş gelirse başımın üstünde yeri var bilmiş olun happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gidiyomusun ya nereye : gidiyom ne bura beni nede ben burayı pek sevmedim kib
hade bir film yapalım herkes üsttekinin yazdığına bakarak filme birkaç cümle ekleyerek devam etsin
ben başlıyorum filmin adı ; tatlı belam birgün x adında bir genç aradığı aşkı arakene internnet buna rastlamış ve bu kızla bişeyler yaşamaya başlamışlar...
02-02-2007, Saat: 11:16 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gidiyom ne bura beni nede ben burayı pek sevmedim kib aaaa şimdi bak bunu sana yakıştıramadımmmmmmmmm çok ayıppp üzdün beniii
02-02-2007, Saat: 11:17 PM <
konuştukları sayfa duygusuz diye bi sayfaymiş orda gunlerce hatta haftalarca konuşmuşlar
ama duygusuzda aşkalarını açıklamaya çekiniyorlarmış...
02-02-2007, Saat: 11:19 PM <
evet çünkü kız utanıyomuşş ama çocuk bunu anlamak istemiyomuşşşş
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|