happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin iyilik sizleri sormalı naber
Iyilik hamd oLsun sagoL yeLizcim? Napiyorsunuz bakim?
Garip Sohbetler
|
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin iyilik sizleri sormalı naber Iyilik hamd oLsun sagoL yeLizcim? Napiyorsunuz bakim? happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yav aynen bana gömlekleri faaln öğrettide malesef henüz bi başka dersimizde pantolon ütülemeyi öğrenecem yav of yav of KARNIMA AÄžRILAR GİRDİİİİ
02-01-2007, Saat: 10:12 PM <
neydi yaptığın iş valla çok merak ettim evimi süpürdün ??????????
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:WALLA BEN ANNEME DİYORUM ANNE BEN DIŞARI ÇIKIYORUUMM ODA TAMM DİYOO İSTEDİÄžİM GİBİ TAKILIYORUM YANİİ BU İYİMİ BİLMİYORUM AMA ne işi?????????????????????????????????????
02-01-2007, Saat: 10:13 PM <
YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Iyilik hamd oLsun sagoL yeLizcim? Napiyorsunuz bakim? iyidir valla napalım öle takılıyoruz duygusuzda sohbet ediyoz ama sen katılmıyosun üzülüyorum ezgi26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne işi?????????????????????????????????????GÜLMEYİNNN AMAA PERDE TAKMIŞTIMMM
02-01-2007, Saat: 10:15 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GÜLMEYİNNN AMAA PERDE TAKMIŞTIMMM ya sefa senin iş dediğin omu bende bişey sandım bulaşık yıkama falaan gibi bişey yani happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyidir valla napalım öle takılıyoruz duygusuzda sohbet ediyoz ama sen katılmıyosun üzülüyorum Canim benim beni düsündügün icin sagoL, suan bi sorun varda msnde abim iLe konusuyorum. Ayrica sizLerede bi göz atyiorum hehe derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GÜLMEYİNNN AMAA PERDE TAKMIŞTIMMM oda işmi yawf hem gülüncek bişi yok her erkek yapabilir
02-01-2007, Saat: 10:16 PM <
YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canim benim beni düsündügün icin sagoL, suan bi sorun varda msnde abim iLe konusuyorum. Ayrica sizLerede bi göz atyiorum hehe iyi canım ama gelsende sohbet etsek süper olcak |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|