YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ask oLsun sana sefa
benjede aşk olsun ev işi konusunda o kadar seni korudukk
Garip Sohbetler
|
YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ask oLsun sana sefa benjede aşk olsun ev işi konusunda o kadar seni korudukk happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet sefa biz ne zaman üstüne geldik aşk olsun kırıldım yaniYAAA KÜSMEYİN HEMEN.... BEN DEDİM Kİİ ERKEK CAM FALN SİLMESİNİ DOÄžRU KARŞILAMIYORUM DEDİMMM SİZLERRR HEMENN KARŞI ÇIKTINIZZZ YAA
02-01-2007, Saat: 10:51 PM <
sana aşk olsun diyerek forumdan gidiyorum herkese iyi akşamlar kendnize iyi bakınnnn bu forumu çok seviyoummm iyi uykular
verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benjede aşk olsun ev işi konusunda o kadar seni korudukkYAA NE ZAMAN KORUDUNUZZZZZZ happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana aşk olsun diyerek forumdan gidiyorum herkese iyi akşamlar kendnize iyi bakınnnn bu forumu çok seviyoummm iyi uykular byby cnm gidiyosan öptümm miley17: kib ii uykularr şimdiden : happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana aşk olsun diyerek forumdan gidiyorum herkese iyi akşamlar kendnize iyi bakınnnn bu forumu çok seviyoummm iyi uykularİYİ AKŞAMLAR YELİZZZ DEE KÜSMEDİKK HERALDEEEE derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAA NE ZAMAN KORUDUNUZZZZZZ neyse yaff ee anlattt neler yapıonuz derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TABİ SEN HARİÇÇ NURRRRR SagoL sefa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|