ESARET Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaaaaaaa tşkkkk nurrr eline sağlık çok güzelll ama ben almasam iyiy olur
Bisey degiL...Neden aLmiyorsun??miley17:
Garip Sohbetler
|
ESARET Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaaaaaaa tşkkkk nurrr eline sağlık çok güzelll ama ben almasam iyiy olur Bisey degiL...Neden aLmiyorsun??miley17: YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bisey degiL...Neden aLmiyorsun??miley17:EVETTT YAA NEDEN ALMIYOSUNNN ÇOOK GÜSEL OLMUŞŞŞ ÇOK GÜSEL YAPMIŞŞ WALLAHİİİ ESARET Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çikilotalı yiyecekleri pek sevmiyorumm o yüzdenn hiii, ama ciLek ve vaniLayaLi da yaptim=) onuda mi yemiyorsun?? derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EVETTT YAA NEDEN ALMIYOSUNNN ÇOOK GÜSEL OLMUŞŞŞ EyvaLLah sefa...tesekkür ederim=)
aaaaaaaaaaaaaaaa ona bayılırımmmmmmmmmmmmmmmm yemez olurmuyummmmmm yafffffffffffffffffffffff eline sağlıkk
gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çikilataları ban yollaaaaa hehe tamam Gökhan msndenmi burdanmi miley17: ESARET Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaaaaaaaaaa ona bayılırımmmmmmmmmmmmmmmm yemez olurmuyummmmmm yafffffffffffffffffffffff eline sağlıkk [INDENT]afiyet oLsun=) [/INDENT] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|