bence sorun değil gönüller bir olunca samanlık seyran olur bunlar kafaya takılacak şeyler değildir tabi sevgilerinden eminlerse
Anket Başlığı: Sizce aşkta yaş farkı sorunmudur? |
|||
Evet | 17 | 29.82% | |
Hayır | 40 | 70.18% | |
Katılımcı sayısı: | 57 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
sizce yaş farkı sorun mudur ?
|
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence sorun değil gönüller bir olunca samanlık seyran olur bunlar kafaya takılacak şeyler değildir tabi sevgilerinden eminlerse çok haklısın yeliz iki gönül bir olunca samanlık yanarmış :d
samanlıkmıs ne samanlıgı ıkı gonul bır olunca akla ne samanlık ne pısmanlık gelır hıc bısey dusunemıyecek hale gelırelr akılları bı karıs havada gezerler
bır ılıskıde aradakı yas farkı bence onemli..
tabıkı ben erkeklerın kesınlıkle buyuk olması gerektıgını düşünüyorum.. ve kızlada arsındakı yas farsı sınırlı olmalı kımsenin bır cocukla yada ileri zekalı cok bilmiş bırıyle konusacagını sanmıyorum..mutluka sorunlar olucaktır.. ne kadar severlerse sevsinler aşklarını biterebilicek sorunlar yaşayabilirler.. tabi bu benim düşüncem..ama ileriye dönük bi ilişki için yalnış bı adım.. cik_cik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bır ılıskıde aradakı yas farkı bence onemli.. kesınlıkle katılıyom kardesıme aynen dıyecek baska bısey yok
hayır deildir bence .....fazla olmamak şartıyla mesele yok ...
bence de yas farki sorundur...
kiz cocuklari dogduklarinda erkek cocuklarindan 3 ay fazla gelisirler.bu gelisme yillar gectikce daha da artar ve 3 yila kadar gelir. yani kadinlarin beyni erkeklerin beyninden 3 yil daha fazla gelismistir.yani 20 yasindaki bir kizla 23 yasindaki bir erkegin beyni aynidir. lutfen erkekler alinmasin.bunu ben degil,profosorler soyluyo...
valla parası olduktan sonra yaşı kim takar yaw bülent ersoyla bile ewlenirim o yüzüklerinden birini bozdursam sülalece doyduk zaten
02-04-2007, Saat: 04:51 PM <
iki qönüL bir oLduqtan sonra samanLıq seyran oLur....
her iki kişide oLqun düşünüosa sorun yoq. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sizce erkeklermi daha kıskanç kadınlarmı?? | yaraliyureq | 23 | 1,455 |
04-13-2022, Saat: 04:51 AM Son Yorum: wildfang |
|
Internet Sizce Yararlimi Zararlimi.... | yaraliyureq | 2 | 389 |
04-11-2022, Saat: 12:54 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sizce Hangisi? | sweetgirl_12 | 12 | 629 |