ya bayrak güzelde demek istediği rengi ve şekli ? değişik duruyo yoksa bayrak güzel
Garip Sohbetler
|
lorient_19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıl yani bayrak güzelmi bayrak diyom biras kenarları siyah çıkmış pek hos gorunmuyo bunun yerine baska koysan bence daha iyi olur
02-02-2007, Saat: 10:49 PM <
gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak ediyosan gel gezdi,rim diyecem ama sölememle kalacam malum benim için okadar yolu babam gelmez sana anca resim yollayabilirim onuda şu an yapamam imkanlarım kısıtlı msn isteme gibi adetimde yok sen istersen olabilir ama ben istemem prensip meselesi yok zaten desende gelmem ancak üniversite okumak istediğimde orayı tercih etcem 3. sü aynen benimde prensibim değildir melesef sen boşver o zaman
02-02-2007, Saat: 10:51 PM <
allah yıne dalaşma war ya gelin bari bişiler konuşalım
alın size konu kimsenin bakmadığı ama önemli bi konu
http://www.duygusuz.com/forum/showthread...16284.html
konu mu istiyon kardeş al sana konu yarım kilo kıyma ile ne yemeği yapılır al sana konu muhahahahahahah
02-02-2007, Saat: 10:53 PM <
yav konuşuyoruz işte ben size diyorum mardini merak eden varsa gelsin ben gezdiririm hemde çok sevnirim
Alıntı:yok zaten desende gelmem ancak üniversite okumak istediğimde orayı tercih etcem bu prensiplerde hep benim A lehime yaw nerden ediniyom böle kötü prensipler bilmem ki |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 66 Ziyaretçi