*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben hem msn hemde buraya bakmaya çaı,lışıyom hızlıyım ama yetişemiyom
Hıııı Kıs hani Sen Marifetli Bi gacıydın
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Garip Sohbetler
|
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben hem msn hemde buraya bakmaya çaı,lışıyom hızlıyım ama yetişemiyom Hıııı Kıs hani Sen Marifetli Bi gacıydın ![]() Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla Öle Duygusuza Geldim Ehhe Bide Bi Film Var Onu İsliom İkisi Bi Arada tesekkür ederim=) ztn okuLumun bitmesine yarim sene kaLdi...6 is yerine basvurdum bitanesi dün geri geLdi beni aLmadikLari icin napaLim sagLik oLsun insaLLah...cevap bekLiyoruz insaLLah aLirLar ![]()
Evet Biliyorum Onu Okul Sonrası Staj İçin Dimi Yanılmıyosam...
02-03-2007, Saat: 12:21 AM <
Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hıııı Kıs hani Sen Marifetli Bi gacıydın yaw öleyim ama 6 kişiyle birden konuşunca bu kdrına yetişebiliyom ![]() *_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw öleyim ama 6 kişiyle birden konuşunca bu kdrına yetişebiliyom Cix Olmas Öle Senin 12 TaneSini İdare Etmesi Lasım ![]() ![]() YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet aynen staj...hakLisin=) Okulun Adı Neydi Ehehe ![]() Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Okulun Adı Neydi Ehehe biLirmisin biLmem söLimmi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|