bunun farkındayım cünkü her zaman yazılanları okuyom
Garip Sohbetler
|
Aytennn Buldum Artık Seni Hehhe Herşeyi Sana Yazdım , Herşeyi Seni yazdım Vayyy Seni Duygulu Bitcix Seni Çok Şeker Yav
Hoşşş Geldinn Gamzeee Aramizaaa
Hoş Vakit Geçirmen Dileğiyleeee Evet Arkadaşlar Bütün Üyelerimizi Bu Bölüme Bekliyorum
Ve Kendimden Başlıyorum Forumdaki Nicki:Melody İsmi : Emre DegiL Emrehan Yaş: 19 Kilo : 55
Boy: Ayakkabıyla beraber 1.78 Saç Rengi : Siyah Memleketi: Denizli Doğum yeri: Denizli Büyüdüğü yer: Antalya Evi: Denizlide Çalıştığı yer: Denizli/Gümüşler Karakteristik Özellikleri:
Aynı şarkıyı arka arkaya 30 kere dinleyip bi daha hiç dinlememesi... Sosyal faaliyetler dahilinde boş vakitlerini genelde uyuyarak geçirmesi.. Takıntılı olarak sürekli kullandığı laflar: (5 dakka insan taklidi yap) (akıllı ol üstünü başını yırttırma) (hareket olmasın) (yapacak bi şey yok) (ne mantar adamsın) (sen git ben geliyorum) (Relax Olsun Herkiş) (Güzelim , Gülüm ) Kötü espriye verdiği yanıt: ''bu espriyi ilkokula giderken yaptığımda bütün okul kovalamıştı vs...'' En gıcık olduğu insan tipi : Ayakkabılarını boyamayan insan tipi ve Kro ... Tuttuğu takım : Şükrü Saraçoğlu...(Takımın adı aklına gelmedi ) Sevmediği yemek : Patlıcan (bunu yememek için geliştirdiği tez ''-Patlıcan etsiz kıymasız yenmez..Et varken patlıcanı ne yapayım vs..'') İnandığı söz: Yemine Gerek Duymayacak Kadar Sözlerine Sadık Ol İnandığı söz: Sağ şeritten gideni polis durdurur,hep sol şeritten gidecen.. Hobileri: Halı sahada kavga etmek Basketbol Sahasında Kavga Etmek Ve Pc (Teketek kavga ettiği görülmemiştir.Hep kalabalık gruplara saldırır.Bi rivayete göre ayıranlara vurduğu da görülmüştür.) Favorisi: Elektrikli battaniyesi Pcsi ve Duygusuz.com Kötü alışkanlıkları: Gecenin saat ikisinde kalkıp tek başına çay yapıp içmesi ve Sabaha Kadar Uyumaması Ortamda fıkra anlatıldğında katkısı: ''Bende bi şey anlatacan sandıydım'' v.s Ruhani Varlıklardan Korkanlara Verdiği Cevap: ''Gelirse bana gönder ben ona sarılır yatarım.'' Sevdiği Hayvan: Timsah ve Kangal Köpeği (Neden Pitbull değil diyenlere verdiği cevap: ''Acıkınca sahibini yiyen köpekten hayır gelmez ) Kendisini Genel Olarak Tanımlamak İçin Yazdığı Not: Aşırı normal insan Ve Geveze İnsan Tipi Ve Son Olarak Duygusuz.Com u Cok Seviyorum
02-03-2007, Saat: 08:22 PM <
alowben geldim sefa hadi havai fişek patlatın eglenin KONUNU NERESİNE YETİŞTİM
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 112 Ziyaretçi