nice mutlu yillara cesminaz
Garip Sohbetler
|
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rica ederim yaw sana güvenim sonsuz :WAYYY ESRAAA SENİ KADEHLERE DÖKEN NEDİRRR SEN İTÜLMÜŞSÜNN EVDE İÇERSİNN ÖLEE DIŞARI FALN BİLMEZDİNNN pusat41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamın alykum ebn geldıım nbr arkadaslar sanırım buldıuum yagmur yureklı yanılıor muyumHOŞŞ GELDİNN NEYİİ BULDUN HAYIRDIRR pusat41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamın alykum ebn geldıım nbr arkadaslar sanırım buldıuum yagmur yureklı yanılıor muyum Evet buLdun beni=)
02-04-2007, Saat: 05:49 PM <
ßu $ußat'ta da amma çOk üe doOmu$ he
Nicee yıLLaraaa
02-04-2007, Saat: 05:54 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:WAYYY ESRAAA SENİ KADEHLERE DÖKEN NEDİRRR kadehlere kimse dökmedi ya ölesine içtim işte hemde öle bi içtimki rakı-acı şalgam-biraz karışık we hiç birşeyde olmadı diqer akrablar kafayı buldu ama kötü oldular bana ise şaşırdılar oda ilk içişimdi hehe
yoklugunu yagmura yazı yazmak kadar zor sensızlıkolum kadar acı sn nefes kadar onemlı canım kadar degerlısın ıyıkı dogdun nıce yıllara
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kadehlere kimse dökmedi yaNESE HERALDE ÖZENTİ SONUCU OLDUU İNŞŞ BİR DAHA İÇMEZSİN UMARIMMM |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 406 Ziyaretçi