Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Senin Neyin Var Kardesim... ?NE SEN SOR NE BEN ANLATAYIMMM
BİR KAÇ SAYFA ÖNCESİNDE AÇIKLADIM
AKLIMA GELDİKCE SİNİRLENİYORUMM
Garip Sohbetler
|
Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Senin Neyin Var Kardesim... ?NE SEN SOR NE BEN ANLATAYIMMM BİR KAÇ SAYFA ÖNCESİNDE AÇIKLADIM AKLIMA GELDİKCE SİNİRLENİYORUMM
02-04-2007, Saat: 06:30 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NESE HERALDE ÖZENTİ SONUCU OLDUU bende geldim içmem sefa o kdr deqil yani = ) *_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldimHOŞŞŞ GELDİNNN İNSAN İSTEMEDEN BAZEN BULUNDUÄžU ORTAMDAN ETKİLENİYO OLABİLR ÖNEMLİ OLAN BİR DAHA OLMAMASI DİMİ AMA
02-04-2007, Saat: 06:34 PM <
lover Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoklugunu yagmura yazı yazmak kadar zor sensızlıkolum kadar acı sn nefes kadar onemlı canım kadar degerlısın ıyıkı dogdun nıce yıllara CANIMM ÇOOOK SAOL!!!ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAŞILMASIN ARAMIZDA BİŞİ YOKK:yikildim: :yikildim:
Hıııı Evet Okudum Sefa ... Evden Giremiyor İsen Modemini Açıp Kapat Tekrar Dene.. Geçmiş Olsun Arkadaşım....Şifreni Değiştir Hemen Zaten Değiştirmişsindir
Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hıııı Evet Okudum Sefa ... Evden Giremiyor İsen Modemini Açıp Kapat Tekrar Dene.. Geçmiş Olsun Arkadaşım....Şifreni Değiştir Hemen Zaten DeğiştirmişsindirEVET DEÄžİŞTİRDİMMMM TŞKLERRRRRR BİLGİLERİN İÇİNNN
02-04-2007, Saat: 06:41 PM <
Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Doğum Günün Kutlu Olsun Çeşminaz Nice Yıllara.... TEŞEKKÜRLERRR,,
02-04-2007, Saat: 06:51 PM <
emrehan ben bişi merak ettim yanlış anlamassan yaş kaç_?
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|