experiance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cnm uyku saatin gelmedımı senın Yoksa uzayda zaman dılımı eksıkmı saat farkı var demı ?hhehe kınıyorum senı bahhh kın kınn kınnnn kınadım ısteeyoo dünyada saat kaçsa burda da öyle yane 02:22 hem ben daha uyumam uyku saatime çook var senin geldi galiba yane geldiyce gidebilirsin yaa gitmesende olur sen gidersen ne yaparım ben kimle eğlencem gitmeee:yikildim: allah için bak ben gitmeden gitme
DogRu SöYLe Sen Bu DunYayA Nasıl GEldın!:)
|
02-07-2007, Saat: 03:26 AM <
ayYy CnMS BAK SIMDI olLDUmu hIC bEraber uyuruss senın ıcın KalIRIM TABI hehe sen yeterkı ıstee senın eglendıgın kadar bende senınle eglenıyorum sen bnm organık tavsanımsınn şekerrr seni )
experiance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayYy CnMS BAK SIMDI olLDUmu hIC bEraber uyuruss senın ıcın KalIRIM TABI hehe sen yeterkı ıstee senın eglendıgın kadar bende senınle eglenıyorum sen bnm organık tavsanımsınn şekerrr seni )ayy ayy ayy şımarıyorum ama olmazkii :yikildim: tatlım beniim zuhaha koptum lan gece gecec iyi oldu
02-07-2007, Saat: 04:05 AM <
Simarik kizda vefa aramak, Zehirde sifa aramaya benzer
[b]∂ση’т ƒσяgєт мє ηє σℓυя вєηι тєякєтмє..(İŞE YARIYOO) [/b]
bu dunyaya beni ruzgarlar getirdi buyuk ve fırtinali bi askin ruzgarlari
( Yaradanimida unutmayayim cok sukur) experiance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Simarik kizda vefa aramak, Zehirde sifa aramaya benzeraa canıım ben o kadarda şımarık değilim. . . neyse konuyu baya dağıttık yaa kapatalım burda msnde konuşurzz hıh gıcık gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya tartışmayı keselim hepinizi ben geitridmtamam yaa kızma aaaa:yikildim: bişey söyliycem ama beni uzaylılar getirdi buna eminol koptun yaa gece gece baya güldüm allahta sizi güldürsün amiin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
inqiLizce mektup nasıl yazıLır bakın da qörünn ! | scarface | 8 | 1,310 |
04-02-2022, Saat: 07:05 PM Son Yorum: wildfang |
|
Acayipçe Doğru :D | YasSmin | 16 | 1,019 |
06-09-2011, Saat: 11:13 AM Son Yorum: YasSmin |
|
Hacker Nasıl Biridir Okuyun Öğrenin | MaSaL | 0 | 627 |
03-27-2010, Saat: 12:05 AM Son Yorum: MaSaL |
|
nasıL öpüştüqünü merak ediomusun.? xD Durma bi tık dee =) | duyqushh | 12 | 1,111 |
05-14-2009, Saat: 06:07 PM Son Yorum: xXjelib10Xx |
|
Admin&Mod Nasıl Kızdırılır??? | deli yürek | 10 | 859 |
05-11-2009, Saat: 09:38 PM Son Yorum: deli yürek |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi