Günaydın Happy Yeliz How Re u ?
Garip Sohbetler
|
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldim = )HOŞŞ GELDİNNN ESRAAA YOOK YAAA BİZ EMRAHAN LA ÖLESİNE SOHBET EDİYORDUKK happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkese günaydınnnnn :HOŞŞ GELDİNN YELİZ NERDESİNN YAAAA ÖZLETTİN KENDİNİ DURUMLAR NASILLL
02-07-2007, Saat: 01:08 PM <
Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın Happy Yeliz How Re u ? teşekkür ederim iyiyim ya sen nasılsın???????????
02-07-2007, Saat: 01:09 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HOŞŞ GELDİNN YELİZ NERDESİNN YAAAA hoşgördüm sefa iyidir durumlar falan tıkırında ::yikildim: :yikildim: happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgördüm sefa iyidir durumlar falan tıkırında ::yikildim: :yikildim:SEVİNDİMM İYİ OLDUÄžUNAAA BU ARADA BENDE İYİYİMM NERELERDESİN YAAA
02-07-2007, Saat: 01:11 PM <
ya ben demin çay içtim bana bi kahve sölesek sütlüsünden
Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KeyifLer İyiyse SöyLeyin Bakayım ÇayLarı...ÇAYLARRR ESRA DANN OLSUNNN HEP BİZ ERKEKLER ISMARLIYOZZ OLMUYO Kİ BÖLE AMA
02-07-2007, Saat: 01:12 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEVİNDİMM İYİ OLDUÄžUNAAA BU ARADA BENDE İYİYİMM kusura bakma dalgınlığıma geldi sormayı unuttum iyi olduğuna çokkkkk sevindim valla ben buralardayımda sanki sen yokmuşsungibime geliyo ::yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 38 Ziyaretçi