Evett Yaaa Biz Içtik Sabah çayyy
Bende Sütlü Kahve Istiyorumm
Garip Sohbetler
|
Evett Yaaa Biz Içtik Sabah çayyy
02-07-2007, Saat: 01:19 PM <
durun ben çay demlemeye gitmiştim ondan katılamadım sohbete
02-07-2007, Saat: 01:19 PM <
türk kahvesi benim elimden
al bakalım umarım beğenirsin istediğin o olsunn ya experiance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yorum yapma ozaman miley35:peki bidahakine yapmam happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:türk kahvesi benim elimdenBU KAHVE KİMEYDİİİ
02-07-2007, Saat: 01:22 PM <
Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Öncelikle Arkadasım...HAKLISIN Melody. Kimse saçma konu açtığını düşünmez sanırım. Ben sen saçma konu açtın demedim. Bu kısımda yanlış anlaşılma olmasın. Dediğim açtığımız konunun kime saçma geleceğini bilemememizdir. Saçma bir konu açtığını düşündüğümüz kişi hakkında tüm üyeler konuya girip bu konu saçma ve gereksiz gibi ifadeler kullanırsak bu durum forum açısından iyi olmayacaktır. Bunun sonu da gelmez. Bu kısımda düşünce farkımız var bu da doğal ben saçma ve gereksiz bulduğum konulara yorum yapma gereği duymam sen belirtirsin. Kullanılan kelime açısından rahatsızlığımız da aynıdır. Bir hakaret ifade eder......
02-07-2007, Saat: 01:23 PM <
melody (emrehan ) istedi bende bi koşu yaptım geldimm ama beğenmedi heralde baksana tşk etmedi :
02-07-2007, Saat: 01:24 PM <
ya bende alıyım ama aranızda fal bakmasını blen warsa biri bana fal baksın
Buyrun BakaLım Buda Sizin Caktırmayın İcinde Süt Var Heee
02-07-2007, Saat: 01:25 PM <
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bende alıyım ama aranızda fal bakmasını blen warsa biri bana fal baksın esracım valla bilsem bakardım ama hiç anlamam ama sanırım sefa biliyo bi ara öle duymuştum::yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|