saol yeliz eline sağlık
emrehan yada sefa çay falıda bakıyormusunuz
Garip Sohbetler
|
saol yeliz eline sağlık
02-07-2007, Saat: 01:32 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN BAKARIMMM SEN HEÇÇ MERAK ETME HELE SEN AT BAKEMM 4 YTLL aaaaa :o öle olsun be yelizcime 3 melyon bana 4 melyon öle mi baktırmıyom hıh happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çay içerken bir yandanda sen fala bak sefa eee aşk hayatım nasıl karışıkkkAT BAKEMMM Bİ 4 YTL DEVAMI GELSİNNN
02-07-2007, Saat: 01:33 PM <
iyide arkadaşım tamda falıma bakıyodu şimdi terör falan biraz ters oldu aşk hayatım karışırsaaaaaa bak sorarım sana
hem bence kaldırılsın o ne öyle yetmedimi o kadar küçük çocuğa kötü örnek olmasııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!! onların yüzünden kaç masum öldü *_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaa :o öle olsun be yelizcime 3 melyon bana 4 melyon öle mi baktırmıyom hıhYELİZ ÇOKK PAZARLIKK YAPTII BEAAA SENİN ELİN BOLLL ONDAN BEAAA
02-07-2007, Saat: 01:34 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AT BAKEMMM Bİ 4 YTL DEVAMI GELSİNNN tamam sefacım ben sana özelden gönderirim sen bi bak bakem falıma doğru düzgünnn happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyide arkadaşım tamda falıma bakıyodu şimdi terör falan biraz ters oldu aşk hayatım karışırsaaaaaa bak sorarım sana Buna Aldırıs Etmezsen Mesajı Yazan Kisi Amacına ULasamaz ...Sadece RekLam Yapmak İcin Siteye Üye OLdugunu BiLiyorum...Bosver Ve Görmezden geL ... Benim Falım Noldu ...
02-07-2007, Saat: 01:34 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YELİZ ÇOKK PAZARLIKK YAPTII BEAAA ayıptır sölemesi azcık pazarlıkçıyımdır övünmek gibi olmasınn esra azcık gözlerini aç artık kazıklanma gıı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|