derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GİBİ BİŞİYYY BAKIYORUMDA BENDEN BİŞİYLER KAPMIŞSINNN FALCILIK TA
TŞKLERRR
Ne Haddime BEyim ...Sen Devm Et FaLcıLıga TopLumumuzda İnanan Cok nasıL OLsa ... İyi Para Kazanırsın ..
Garip Sohbetler
|
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GİBİ BİŞİYYY BAKIYORUMDA BENDEN BİŞİYLER KAPMIŞSINNN FALCILIK TA Ne Haddime BEyim ...Sen Devm Et FaLcıLıga TopLumumuzda İnanan Cok nasıL OLsa ... İyi Para Kazanırsın ..
02-07-2007, Saat: 02:00 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse arkadaşlar size iyi sohbetlerrr ben çıkıyorummm kendinize iyi bakın ok cnm önemli deqil ama tam önemli bişey sorcaktım neyse kendine cici bak bys bys yine bekleriz geirken eli boş gelme Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne Haddime BEyim ...Sen Devm Et FaLcıLıga TopLumumuzda İnanan Cok nasıL OLsa ... İyi Para Kazanırsın ..YOKK BEAA NE İŞİMM OLURRRR. FALCILIKTAN KAZACANAÄžIM PARA BENİM İÇİN HAYIRLI OLMAZZZ.BURDA TAKILIOS İŞTEE. AMA SENİN DE DEDİÄžİN GİBİ İNANLARR ÇOKK Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BakLava Getir GeLirken TatLı YiYeLim TatLı KonusaLımEVET EVETT İYİ OLRRR derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YOKK BEAA NE İŞİMM OLURRRR. FALCILIKTAN KAZACANAÄžIM PARA BENİM İÇİN HAYIRLI OLMAZZZ.BURDA TAKILIOS İŞTEE. Bi Nevi Akıntı BilinçsizLik mi Desem Artık ... Yapacak BiseyLeri Yok İste Fal dan Medet Ummak Gibi Bir Sey .. Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bi Nevi Akıntı BilinçsizLik mi Desem Artık ...EVETT HAKLISIINNN ONUNLA AVUNMAK GİBİ BİŞİYYY
02-07-2007, Saat: 02:06 PM <
Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bi Nevi Akıntı BilinçsizLik mi Desem Artık ... ya ama walla bende inanmıyodum ölesine merak ettim baktırdım hepsi çıktıı inanın sizde baktırsanız sizde inanırsınız walla |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|