blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben susmam!EWET BENCEDEYALAN..YHA KİM YALNIS KALMAK İSTERKİİİ..SEWMEK SEFİLMEK İYİDİRR..ALLAH BÜYÜK BİZDE BULURUS İNŞALLAHYAF Bİ AŞIK OLİM WARYA OFF OFFDERTLENDİMMM..DARISI BİZLERE DİYEKK.SEFGİLİSİ OLANLARADA MUTLULUKLAR DİLİYELİM
yasasın bekarlık
mutluyuk mes'utuk
bahtiyarık
(küllüm yalan )
Garip Sohbetler
|
blue_belial
02-08-2007, Saat: 02:14 PM <
dertlendınmııııı
bosver gıı bızı beenmıyen kaybeder dımı tak sepetü kolunaa her user kendı yoluna bızde buluruk bulurukda bıraz gec buluruk gıbı Melody Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hobaa Woow Hemşeri Oluyoz Galiba He Ben Karaman Mah. oturuom. Afyonda öğrenciyim kardeş... blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dertlendınmıııııWALLA BEN SORUNLUYUM GALİPABEÄžENEN WAR SÖLEMESİ AYIPAMA BEN KAFAMA GÖRE BULAMADIMHER ŞEY KISMET BU İŞLER BELLİ OLMUYO.ALLAH KÖTÜ İNSANLARLA KARŞILASTIRMASIN..BEN AŞKI CİDDİYE ALANLARDANIM..FAZLASIYLA YANE..ZOR SEWİOM ZOR BIRAKIOM..AMA ÖLE OLMASI GEREK DEÄžİL Mİ?KAÇ KERE SEVEBİLİR KAC KOKUYA ALIŞABİLİRKİ İNSAN...NESEM COK KONUSTUM BEN KAFA ŞİLİRDİM GALİPA.ÖSÜRR
blue_belial
02-08-2007, Saat: 02:20 PM <
yok be estgfr
ole olmalı zaten ama su var bız hep mukemmelı arıyoruz ve buldugumuzu sandıgımız kısı bıze gore mukemmel olsada, hanı derler ya her guzelın bı kusuru vardır bıseyler oluyo olmuyo ıste ne bunun (ayrılık) sebebını bılıyoruz ne de care bulabılıyoruz. bıze kalan yıne hep amorti oluyo ya ben cok cıddı konustum karnım acıkyı yıne blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be estgfrya ewet aynen öle oluyo..ne yabalım..eger ben ilişkilerimde özenli we dürüstsem ynı seyi karsıdan beklemek hakkım ama.herkesin hakkıdır..ne yabalım jnm bisde kısmet dios..hersey hep güsel olcak değilya elbet bigün layıgımısı bulurus..ben bulcagıma inanıorum sahsen..layıgım derken sewgi we dürüstlük anlamındabaska bişe istemem
blue_belial
02-08-2007, Saat: 02:26 PM <
ısallah ya
zaten baktım olmadı kolonlanma yı beklıcem ben hanı bi koyun clonlamıslardı ya eger seri uretıme gecerlerse bende sıparıs verıcem ıstedıgım ozellıklerde bı hatun 6 ay sora hazır ohh miss gibi
blue_belial
02-08-2007, Saat: 02:27 PM <
ya ben kafamız daalsın dıye gırgır yapıyom ama ustune alınma oke
maksat şen lik olsun hep dert hep dert bıraz gulmek lazım dımı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 359 Ziyaretçi