sizin Adiniza Grçekten çook üzüldümm.arkadaş Kazanmak Hiç Kolay Değildirrr.bazen Insanlarrr Gurur Yaparak Arkadaşliklarini Bitirebilio.ama Kazanmak çokk Zordurr.ben Derim Ki Arkadaşinla Bir Daha Konuş Belkii Birbirinizi Iyi Anlayamamiştirsiniz Yniden Konuşmakta Fayda Varrr.inşş Düzelirr Aranizzz.
Garip Sohbetler
|
SAOLDA COK DENEDM.ANLAYAMIOS..COK FARKLIYIS.DOÄžRULARIMIZ FARKLI..O YUSDEN BÖLE KALSIN.İKİMİS İÇİNDE EN İİSİ BUSAOL İİ DİLEKLERİN WE TAWSİYLERİN İÇİNDE
blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAOLDA COK DENEDM.ANLAYAMIOS..COK FARKLIYIS.DOÄžRULARIMIZ FARKLI..O YUSDEN BÖLE KALSIN.İKİMİS İÇİNDE EN İİSİ BUSAOL İİ DİLEKLERİN WE TAWSİYLERİN İÇİNDEOKE O ZAMAN SİZİN İÇİN HAYIRLSI OLSUN O ZMAN
bence bütün duygusuz üyeleri kendini beğenmiştir nede olsa hep "bir site var bizim süper"diyerek ailesini överek beğenmişlik yapmıştır...
bende geldim hemen jet hızıyla konuya dalıorum
Daldım jnm bende ara sıra arkadaşlarla öle oluorum birisiyle 1,1 buçuk ay konuşmamıştık ama bi tel yetio barışmak için senin içinde en hayırlısı olsun... blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Amin Jnm SaolNE DEMEK HER ZAMNN ezgi26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldim hemen jet hızıyla konuya dalıorumHOŞ GELDİN EZGİİ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 207 Ziyaretçi