biz bayanlar siz erkelerden ne isteriz ?? fikirleriniz nedir bu sorunun cvbn? ger?ekten bliomuusunuz ??? sizce bayanla erkeklerdn ne beklerler..hadi herkes yorumunu yazs?n !!
yorumsuz b?rakan?n linki ?ls?n !!!
|
08-10-2006, Saat: 01:57 PM <
doğru demişsn kardeş katılıyorum
istekler uzar gider ilgi ve sevgi başta gelir tabii ama erkekler d bunu bayanlardan isterler ***KiNG*** Adlı Kullanıcıdan Alıntı:do?ru demi?sn karde? kat?l?yorum asl?nda bayanlar?n istekleri uzamaz bayanlar??n tek bir iste?i vard?r.. do?ru d?r?st yalans?z bir sevgi vede ilgi ... bunu akl?n?za koyun di?er istekler yan?nda tuz biber kal?r. anlatabiliomuyum acabaaaa SERHAT BEN NEY? ANLAMIYORUM ACABA :mad: :mad: :mad: S?LERM?S?N::: MADEM ?LE A?IK A?IK S?LESENDE :::
Kadının iki türlüsü vardır...
1. Olanı : Sert erkeklerden hoşlanır, kendinin korunduğunu bilmek ister, erkeğinin bazı şeylerine karışmasını ve kızmasını ister...Bir o kadarda sevilmek ister.Erkeğinin aldatmasını yutabilen cinslerdir bunlar... Erkek ne derse odurİlgiyi erkeğinin ona sürekli karışmasında bulabilir ve erkeğinin bunu sınırlıca yapmasını bilmesini ister 2. Olanı : Erkeğinin akla ve mantıga uygun kelimeler türeterek karışılmasını, buna fiziksel tepki olmadan tatlı bir dil ile yaklaşmasını ister...Sevildigini kelimeler ile değil ; hediye almak, yemege gitmek, sürpriz bir gece hazırlayıp mum ışığında erkeği ile dans etmek ister...Aldatılmaya tahammül edemez ve herşeyi bir anda silebilir bunun için erkeğinin bunları önceden bilmesini ister. İlgiyi her kadın gibi erkeğinden bekler... Ben 2. olan kadından yanayımdır... yaşayarak öğrenmek onlar içindir MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kad?n?n iki t?rl?s? vard?r... birincisi olan majo?sit kad?nlard?r bir yerde ... ?le say?l?r neredeyse... bende ikinciden yanay?m vede onlardan?m.... sana kat?l?yorum morcii
Katılacaksın tabiki
Kadınlar bir çiçektir, kokusu hoş ise odana koyarsın değilse çöpe atarsın dermişim mi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi