bana kalbimi geri verme
|
02-10-2007, Saat: 09:22 PM <
biliyomusun hilal galiba bende sewdiğim kıza aynıları yaptım oda bana cok güwenmişti we kalbini paramparca ettim ...
son pişmanklı fayda etmiyo biliyorum.. gitti.. haklıydı... belki çok sewiyorum amaa... biliyomusun yüzüne bile bakamam artık.. onu öle cok kırdımkii .. özür dilesem ne faydaa... keşke canımı wersemde beni affetse herşeyi unutsaaa ... ama olmıcak biliyorumm ... onun ismide yeliz.. onu çok ama çok sewiyorumm ... happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çokkk güzel hilal teşekkürler emeğine sağlık BEGENDİGİNE SEVİNDİM YELİZ sheker shey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biliyomusun hilal galiba bende sewdiğim kıza aynıları yaptım oda bana cok güwenmişti we kalbini paramparca ettim ... KEŞKELER VE PİŞMANLIKLAR İNSANA ÇOK ACI VERİR SENİ ANLIYORUM ,BELKİ Bİ GÜN AFFEDER BELLİ Mİ OLUR HAYAT BU İNŞLLAH AFFEDER. ZAMANI GERİYE ALABİLSEYDİK AYNI HATALARI YAPMAZDIK AMA ÖYLE Bİ SANŞ YOKK HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN
02-11-2007, Saat: 01:44 AM <
tisk ederm hilalcim
inş. bigün affeder... ama olsun onu özlemekde güzel bi duygu.. keşke oda bilse pişman olduğumu onu ya unutcam yada beklicem baska carem yuok sheker shey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tisk ederm hilalcim BEN TŞK EDERİM.. unutmak bi çare degil bence unuttugun gün yeniden bazı şeyleri hatırlarsın.. onu belki bir ömür bekleyemezsin ama unutamazsında.. umarım sana geri döner seni affeder hep mutlu olursunuz umudunu hiç bi zaman kaybetme sheker shey |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
{Gel BaNa..} | ROSE | 13 | 853 |
04-14-2022, Saat: 08:14 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sensizliğin Ölüm Olmasın Bana...... | *TATLI BELA* | 5 | 700 |
04-12-2022, Saat: 04:45 PM Son Yorum: wildfang |
|
geri ver | leyla | 2 | 404 |
04-12-2022, Saat: 11:44 AM Son Yorum: wildfang |
|
Dokunma bana dokunma...!-Gönül hancım..-unuttum-ben günah işleemdim sadece S.sevdim.. | PaPaTYa_PReNSeS | 9 | 758 |
04-12-2022, Saat: 04:15 AM Son Yorum: wildfang |
|
Beni Verme Ellere ! | PaPaTYa_PReNSeS | 13 | 694 |
04-11-2022, Saat: 06:53 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi