Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demi ya hosgeldin kardesim aslında onlarda basına gelceği biliyoda inanmak istemiyorlar
hoşbulduk kardeşim.... bu fener hep böle anca galatasaraya karşı top oynuyolar oda maksat yeşillik olsun....
Garip Sohbetler
|
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demi ya hosgeldin kardesim aslında onlarda basına gelceği biliyoda inanmak istemiyorlar hoşbulduk kardeşim.... bu fener hep böle anca galatasaraya karşı top oynuyolar oda maksat yeşillik olsun.... happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oooooooooo burak abi sen uğrarmıydın buralara hoşgeldin ben hep buralardayım kız nasılsın? happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:var canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi canım esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbulduk kardeşim.... bu fener hep böle anca galatasaraya karşı top oynuyolar oda maksat yeşillik olsun.... bak sende nedenini biliyormussun zaten maksat yeşillik
02-10-2007, Saat: 10:03 PM <
carpediem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben hep buralardayım kız nasılsın? iyiyim abi seni sormalı düğün ne zaman :yikildim:
02-10-2007, Saat: 10:04 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu fener hep böle anca galatasaraya karşı top oynuyolar oda maksat yeşillik olsun.... :yikildim::yikildim: Ne kdr yesillestiiniz belli Yine yesillenecek futbool sahalaaari ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: yanlıs anlama o yesiller fenerliydi biraz
02-10-2007, Saat: 10:07 PM <
Bi kere zatn kurulan bi cumlenin anlami yokki
LAf olsn torba dolsun die bi cumle yaziLms Bu durumda en mantkLi y0rm bnmki oLuoo p |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|