Yok Forumda Bi Iki Seye Bakiodummm Siz Konuyu Bulun Ben Sohbete Baglanirim Ok
Garip Sohbetler
|
02-11-2007, Saat: 04:57 PM <
Aman Banane Sohbet Etmek Isteyen Gelsin Kimseyi Kovacak Değilim öle Bi Hakkim Yok Zatennn Hatta Kimseyi Zorla Tutma Gibi Bi Huyumda Yoktur Bilirsinn Ben Sana ölesine Takiliyorum Sefa
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben San Kaçtin Demedimki Sadece Yok Rahatsiz Etmiyim Falan Ayip Oldu Ama NeyseBENCEDE HAKLISIN YELİZZZ
02-11-2007, Saat: 04:58 PM <
benn geldimm herkesee selam
turp sıkmışş gibi oldumm ama lapp diee geldim happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aman Banane Sohbet Etmek Isteyen Gelsin Kimseyi Kovacak Değilim öle Bi Hakkim Yok Zatennn Hatta Kimseyi Zorla Tutma Gibi Bi Huyumda Yoktur Bilirsinn Ben Sana ölesine Takiliyorum SefaTAMAM YELİZCİM BİLİYORUM BEN SENİN NE KADAAR İYİ KALPLİ OLDUÄžUNUUU eti puf delisi:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benn geldimm herkesee selamOOO BURÇAK NERDESİN YAAA GÖZLERİMİZ YOLLAARDA KALDI WALLA ÖZLETTİN KENDİNİ
Ok Ok
Ben Kaskaldan Pusatin Arkadasiyim O Davet Etti Beni Adimmm Senol Yasim 19 Ok Sizler
02-11-2007, Saat: 05:01 PM <
esrarkeş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ok Ok SONUNDA SOHBETE KARAR VERMEN GÜZEL BEN YELİZ 16 YAŞINDAYIM YARIŞMAYA MARDİNDEN KATILIYORUM YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR
02-11-2007, Saat: 05:02 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OOO BURÇAK NERDESİN YAAA walla tatilinn tadını çıkarmaklaa meşguldummiley16: wallaa hiçç uğrayamdımm nasılsınn sefaa nasıll gidioo ?? yeliss sen nasılsın?? ösledim walla buralarda sohbet etmeyi..: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 287 Ziyaretçi