Yok Forumda Bi Iki Seye Bakiodummm Siz Konuyu Bulun Ben Sohbete Baglanirim Ok
Garip Sohbetler
|
02-11-2007, Saat: 04:57 PM <
Aman Banane Sohbet Etmek Isteyen Gelsin Kimseyi Kovacak Değilim öle Bi Hakkim Yok Zatennn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben San Kaçtin Demedimki Sadece Yok Rahatsiz Etmiyim Falan Ayip Oldu Ama NeyseBENCEDE HAKLISIN YELİZZZ
02-11-2007, Saat: 04:58 PM <
benn geldimm herkesee selam
![]() turp sıkmışş gibi oldumm ama lapp diee geldim ![]() ![]() happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aman Banane Sohbet Etmek Isteyen Gelsin Kimseyi Kovacak Değilim öle Bi Hakkim Yok ZatennnTAMAM YELİZCİM BİLİYORUM BEN SENİN NE KADAAR İYİ KALPLİ OLDUÄžUNUUU eti puf delisi:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benn geldimm herkesee selamOOO BURÇAK NERDESİN YAAA GÖZLERİMİZ YOLLAARDA KALDI WALLA ÖZLETTİN KENDİNİ
Ok Ok
Ben Kaskaldan Pusatin Arkadasiyim O Davet Etti Beni Adimmm Senol Yasim 19 Ok Sizler
02-11-2007, Saat: 05:01 PM <
esrarkeş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ok Ok SONUNDA SOHBETE KARAR VERMEN GÜZEL ![]() ![]() ![]() BEN YELİZ 16 YAŞINDAYIM YARIŞMAYA MARDİNDEN KATILIYORUM ![]() ![]() YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR ![]() ![]()
02-11-2007, Saat: 05:02 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OOO BURÇAK NERDESİN YAAA walla tatilinn tadını çıkarmaklaa meşguldum ![]() ![]() wallaa hiçç uğrayamdımm nasılsınn sefaa nasıll gidioo ?? yeliss sen nasılsın?? ösledim walla buralarda sohbet etmeyi..: ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 220 Ziyaretçi