Ben Hayat Üniversitesi 1 .Sınıf Eheh
Daha Çömezim
Daha Çömezim
Garip Sohbetler
|
02-11-2007, Saat: 05:25 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Karne Iyi Süperhımm bendee süper lisedeyim..sayılsall seçtim bendee ii mii ettikk bilmiomm wallaa ama waryaa bu fisiki bulanı bii bulıyımm bennmiley35:
02-11-2007, Saat: 05:26 PM <
BaL10CuK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Hayat Üniversitesi 1 .Sınıf Ehehçömezzz senii
02-11-2007, Saat: 05:27 PM <
eti puf delisi:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm bendee süper lisedeyim..sayılsall seçtim bendee ii mii ettikk bilmiomm wallaa ama waryaa bu fisiki bulanı bii bulıyımm bennmiley35: YEMİN EDERİM TAM ÜSTÜNE BASTINNNNN BENİMDE FİZİK KÖTÜ YA OF OF OF ADAM ZOR SORUYO YA İNAT DEÄžİLMİ GICIK İŞTE:yikildim:
02-11-2007, Saat: 05:27 PM <
eti puf delisi:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldinn satanistt senii cani SatanisT deiLim OnnarIn katiLi oLan Kediyim Demek sitede herkes sayısaL ben gibi he Vay be İiİi site inek w zeki doLuu Sitenin IQsunu ölçseLer tawan yaparIz o zmn he?
Heheee Bende Düz Liseee Son Siniff Ve Tm Bölümünde Okuyorummm
Yarişmaci Arkadaşlara Başarilarrr
02-11-2007, Saat: 05:29 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YEMİN EDERİM TAM ÜSTÜNE BASTINNNNN BENİMDE FİZİK KÖTÜ YA OF OF OF ADAM ZOR SORUYO YA İNAT DEÄžİLMİ GICIK İŞTE:yikildim: Aman Allah'ım Yine fiziği kötü oLAn 1i Bu fizik her yerde aynı o zmn Benim w okuLda bi çOk ki$inin kötü $u bütn FizkçiLeri öLdürsk tam süper oLacakda
02-11-2007, Saat: 05:29 PM <
AYNEN KATILIYORUMM BENCEDE Bİ IQ TESTİ YAPSAK TAM SÜPER OLCAK KANIMCA
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|