Aşk .............
|
- Aşk, sevgilimizle aramızda bi sürü kötü şey meydana gelmeden önce
hissettiğimiz şeydir. - Benim anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedemin de parmakları hasta olmasına rağmen anneannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu. Bence aşk budur. - Sizin adınız size aşık olan birinin ağzından daha değişik çıkar, o size adınızı söylediği zaman "benim ne güzel adım var" diye düşünürsünüz... - Aşk birlikte yemeğe gittiğimiz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim tabağımızdan hiçbir şey almamasıdır. - Aşk, biri sizi ne kadar kırmış olsa da sırf o üzülür diye ona kötü bişey söylememektir. - Aşk çok yorgun olduğumuzda bizi gülümseten bişeydir. - Aşk, annemiz babamıza kahve yaptığı zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduğunu kontrol etmesidir. - Aşk, sevgilimiz bişey söylüyorsa yılbaşı hediyelerini açmayı bile bırakıp onu dinlemektir. - 'Senden nefret ediyorum' dediğimiz birine ilerde aşık oluruz. - Aşk sarılmaktır... Aşk öpüşmektir... Aşk "hayır" demektir - Aşk sevgilimizin her şeyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaş olabilmektir. - Aşk kocamız çok terliyken ve kötü kokuyorken bile ona "Sen Bruce Willis'ten daha yakışıklısın" demektir. - Aşk, köpeğinizi bütün gün evde yalnız bıraksanız bile eve döndüğünüzde size koşup bütün suratınızı yalamasıdır. - Aşk, Sevgililer Günü kartlarının üzerinde yazan şeyleri sevgilimize soylemek ama başkalarına söylerken yakalanmamaktır. - Birine aşıksanız, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar. - Eğer aşık değilseniz "seni seviyorum"demeyin, ama gerçekten aşıksanız hep "seni seviyorum"diyin, hem aşıksanız hem de "seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp
Aşk; delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir. Saygidir.
Aşk; zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir. Kabullenmektir. Aşk; simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir. Sabirdir. Aşk; saçlarda baslayip topuklarda biten bir gezintidir. Kesiftir Aşk; Seviselim demeden sevismek, yanindakinin ne istedigini bilmektir.Anlasmaktir. Aşk; baglandigini sandiginda, karsindakine hayir deme sansini tanimaktir.Inceliktir. Aşk; korumaktir. Sorumluluktur. Aşk; ciddi bir tokalasmayi kikirdamaya dönüstürmektir. Mizahtir. Aşk; durma yoksa seni öldürürüm lafini duymaktir. Şehvettir. Aşk; evinizdeki her seyin yerinin degistirilmesini kabullenmektir. Teslimiyettir. Aşk; sevgilinizin ne oldugunu bütün çiplakligiyla görmektir. Gerçektir. Aşk; saatin kaç oldugunu bilip aldirmamaktir. Nesedir. Aşk; sizi kucaklayan kollarin, gittikçe daha çok sarilmasidir.Mutluluktur. Aşk; gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir. Sicakliktir. Aşk; tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir. Tazeliktir. Aşk; uyandiginizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir. Düslerin gerçek olmasidir. Aşk; kocaman yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir. Aşk; evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir. Aşk; hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir. Aşk; gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir. Aşk; ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur. Aşk; pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir. Düsüncedir. Aşk; rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir.Yalnizliktir. Aşk; asla anlatilmayacak hikayelerdir. Özeldir. Kiymetini Bilene Tabiiiii Aşk;yalnız bir operadır kış güneşinde dinlenen. Aşk; bazen bir zaman hatasıdır. Aşk; bazen kavuşamamak, adını karalamaktır kağıtlara.Uzun bir suskunluktur ya da durmadan ondan konuşmaktır. Aşk; bir filmin, bir karesinde takılıp kalmak...Bazen tuhaf bir cesaretle meydan okumaktır. Aşk; bazen nedenini bilmediğiniz bir duraksamadır. Aşk; bir harabenin ortasında birşey bulup da ne yapacağını bilemeyen iki savaş çocuğu gibi kalmaktır.Eylül'ün toparlanıp gitmesini izlemektir.Bir bakış bile anlatmaya yeterken herşeyi kalbinizi dolduran duyguların kalbinizde kalmasıdır. Aşk; canınızla beslemektir hüznün kuşlarını. Aşk; vazgeçmektir gözlerinden.Geceleri ansızın nedensiz uyanmaktır uykularından, usul usul ağlamaktır. Aşk; birgün anahtarın ters döneceğine inanıp ışığa kavuşmayı özlemektir. Aşk; buralardan öylece çekip gitmek ve sonunda kendine bir gül vermektir. Aşk;Acını içine alıp, göz damlalarını tutup, güçlü olmaya çalışmaktır..
02-12-2007, Saat: 10:04 AM <
Çoook güzEL bir payşlaşım
teşekkürler emeğine sağlık... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi