Liseli_kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok zekisin nerden anladın
o kadarda koyun saymıştımm:yikildim: :yikildim: :yikildim:
koyunları yanlış saymışsındır bidaha dene sen
Garip Sohbetler
|
Liseli_kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok zekisin nerden anladın koyunları yanlış saymışsındır bidaha dene sen
02-12-2007, Saat: 12:27 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:koyunları yanlış saymışsındır bidaha dene sen haaa 1 den sonra 2 geliyo dimi pardon benn 3 e atladımmm
02-12-2007, Saat: 12:29 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende bunu ne zaman yazcan diye merak ediyodumyasdım işte söle yaa meraktan çatlarım şimdi:yikildim: ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yasdım işte söle yaa meraktan çatlarım şimdi:yikildim: çatlama çatlama
Heeee Çaktım Ben Mevzuyu
www.duygusuz.com yazıp gircenn Yaw O Kadar Basit Aman Seende Bişey Bilmiyon Liseli_kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haaa 1 den sonra 2 geliyo dimi pardon benn 3 e atladımmm şaka bi yana sen hem uyumamışsın hemde okula gitmemişsin hayrola bişeyin mi var....
02-12-2007, Saat: 12:44 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şaka bi yana sen hem uyumamışsın hemde okula gitmemişsin hayrola bişeyin mi var.... espri yapıyoruz herhaldeeeeee nickimi oku o zamannn Liseli_kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:espri yapıyoruz herhaldeeeeee [COLOR="Purple"]iyide liseliler okula gitmiyomu? hııı anladım artık internetten giriliyo okula[/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|