ARkadaşLar Kuzenim Hatice 08.08.2006 Tarihinde Evden Saat 16:00 Sıralarında Evden Bakkala Diye Çıkmıştır Ve Hala Haber Alınamamıştır..
Kendisi BahçeliEvLerde KaybolmuştuR.. Ancak Şüpe Edilen YerLer Büyük Çekmece Ve Yalovadır..
Unutmayalım ki Birqün Sizinde Başınıza Gelir ... İnsanLık Adına
Ve Not Olarak Şu Cümleleri Yazmıştır...
''Bu Benim Hayatım Eğerki Benim Mutlu Olmamı İstiyorsanız.. Bırakın Aramayın Ben Böyle Mutluyum... Çok İyi Birisiyleyim KEndimi Rahat Hissettiğimde Tekrar Döneceğim Bana İnanın Ve Güvenin...Gelmeyin Peşimden Rahat Bırakın İstemiyorum Hiç Kimseyi Hiç Bir Yeri Hiç Bişeyi ...
Kendisi BahçeliEvLerde KaybolmuştuR.. Ancak Şüpe Edilen YerLer Büyük Çekmece Ve Yalovadır..
Unutmayalım ki Birqün Sizinde Başınıza Gelir ... İnsanLık Adına
Ve Not Olarak Şu Cümleleri Yazmıştır...
''Bu Benim Hayatım Eğerki Benim Mutlu Olmamı İstiyorsanız.. Bırakın Aramayın Ben Böyle Mutluyum... Çok İyi Birisiyleyim KEndimi Rahat Hissettiğimde Tekrar Döneceğim Bana İnanın Ve Güvenin...Gelmeyin Peşimden Rahat Bırakın İstemiyorum Hiç Kimseyi Hiç Bir Yeri Hiç Bişeyi ...
I'd like to meet Kafam Çok Karışık Allahım Bu Sözlerim Duyulacakmı Acaba? Beni Seviyorsanız Aramayın Lütfen.... Bu Şehir İnsana Acı Vermeye başlıyor...''
Görenler
kayıp bulunmuştur...
İlqiLenenLerden Şimdiden Allah Razı Olsun....
İlqiLenenLerden Şimdiden Allah Razı Olsun....