Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napıyon peki bi ipucu versene
yaptığı yumurtayı kafasında kırıyorum parasını alıp ganyan oynuyom saçından sürüklüyom daha saymıyım korkarsın
Garip Sohbetler
|
02-14-2007, Saat: 06:19 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napıyon peki bi ipucu versene yaptığı yumurtayı kafasında kırıyorum parasını alıp ganyan oynuyom saçından sürüklüyom daha saymıyım korkarsın
02-14-2007, Saat: 06:20 PM <
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her lafa bi atlamasan olmaz zaten de get hangi lafa atladım bu zamana kadar gelmiş arkadaşımız tanıyalım dimi
02-14-2007, Saat: 06:21 PM <
bu forumu tesadüf eseri buldum adım kübra ama çok beğendim
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaptığı yumurtayı kafasında kırıyorum parasını alıp ganyan oynuyom saçından sürüklüyom daha saymıyım korkarsın caniiiiiiii:yikildim: *_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:de get hangi lafa atladım bu zamana kadar gelmiş arkadaşımız tanıyalım dimi tanı hadi izin verdim k_ü_b_r_a_55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu forumu tesadüf eseri buldum adım kübra ama çok beğendim iyiki bulmuşsun
02-14-2007, Saat: 06:25 PM <
ewt kübracım bende google dan bulmuştum bende çok begenmiştim we sanırım 1 yıldır burdayım we burayı bırakmayada niyetim yok bütün arkadaşlarla burda kanak olduk we hepsi çok iyi dostlar inş. sende bizim aramıza katılırsın bu arada yaş kaç
02-14-2007, Saat: 06:29 PM <
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt kübracım bende google dan bulmuştum bende çok begenmiştim we sanırım 1 yıldır burdayım we burayı bırakmayada niyetim yok bütün arkadaşlarla burda kanak olduk we hepsi çok iyi dostlar inş. sende bizim aramıza katılırsın bu arada yaş kaçben 18 yaşındayım benide aranıza kabul ederseniz neden bende sizinle kanka olmayayım ki:KD irit: *_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bütün arkadaşlarla burda kanak olduk we hepsi çok iyi dostlar sensin iyi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|