BEN B?YLE A?LARKEN O ??MD? MUTLU BEN YAPAYANLIZKEN O SEVDA DOLU DEL?CE SEVMEN?N BEDEL? BUMU TANRIM BU KULUNDAN DAVACIYIM
?iir ayr?l?k ac?s? cekenn lere
|
BEN B?YLE A?LARKEN O ??MD? MUTLU BEN YAPAYANLIZKEN O SEVDA DOLU DEL?CE SEVMEN?N BEDEL? BUMU TANRIM BU KULUNDAN DAVACIYIM Beni bir da? ba??nda b?yle yapayaln?z kodular, r?zgarlara, ku?lara, bulutlara yak?n, senin etinden, t?rna??ndan ayr?, senin kokundan uzak. ?u anda hi? bir ?ey m?mk?n de?il. ?u anda her ?eyden ayr?, her ?eyden uzak ve her ?eyden mahrumum ben. ?u anda sadece yaln?zl?k ve kah?r. Sen benim g?ky?z?md?n, denizim, topra??md?n, ?imdi bir hat?ra olamazs?n belirsiz, uzak Biliyorsun baz? ?eyler vard?r elimizde olmayan ??te ?yle imkans?z bir?ey seni unutmak. Zannetme ki her?ey bitti sevdi?im; Birg?n ye?erecek ?u sararm?? yapraklar. Ve bundan sonra kim severse d?nyada; Seni ve beni hat?rlayacaklar ?nan ki! K?r?lm?? bir ayna gibi Parampar?a, k?r?k d?k?k a?k?m?z ?aresizli?in, ?mitsizli?in t?rk?s? T?rk?lerin en i?lisi, en h?z?nl?s? B?y?k a?k?m?z Unut benden kalan ne varsa Unutmak tesellidir yaln?zl???n G?ne?i bir kadeh ?arap gibi i?ip Delicesine sarho? olmak En g?zel taraf? imkans?zl???n Hep b?yle ?ocuksu mu bakar senin g?zlerin? Hep b?yle i?inde uzak bir ???k m? yanar? Bak??lar?nda beni dinlendiren bir ?ey var; K?y?s?ndaym?? gibi en sakin denizlerin... Ne olurdu saadetlerin en b?y??? ??te ellerimde al, diyebilseydim Anlard?n ve hi? gitmezdin, de?il mi Bir g?n oldu?un gibi kal diyebilseydim. Ne zaman seni d???nsem ya?amak g?zel Bir bahar bah?esi olur g?z bah?eleri En karanl?klarda bile uzan?r bir el Kendili?inden a?ar sabaha perdeleri Sen bast???n yerde ?i?eklerin b?y?d??? Her zaman en g?zel, her yerde e?siz Sen yaprak, sen k?p?k, sen ku? t?y? Sen sevgi nehirlerimin akt??? b?y?k deniz Kaz?mak ulu a?a? g?vdelerine ad?m?z? Yazmak her ?eyi bir bir kumlar?n ?st?ne O her i?kenceye mahkum olmu?lu?umuz O ?ok sevmek, daha ?ok sevmek g?nden g?ne. ?ark?s?z ve sensiz kald???m nice ak?amlar G?zlerin ge?er akl?mdan ?zlemler i?inde G?zlerin bir ?igan m?zi?i g?zelli?inde Kirpiklerinde keman, bebeklerinde gitar... Bir daha d?nyaya gelsem Yine seni severdim Beni ?zesin diye Beni deli divane edesin diye Seni g?rmedi?im g?nler Karanl?ktay?m, katran gecelerdeyim Cehennem misali bir yerdeyim Bir demir nas?l paslan?r, bir elma nas?l ??r?rse ??te ?yleyim... G?zleri namuslu namuslu parlar insanlar?n G?ky?z? inad?na mavi Ya?amak inad?na g?zel Bu ?ehirde sen varsan... B?t?n kadehlerimi hep sana ad?yorum Hep senin i?in bu bir bir bo?alan ?i?eler Umutsuzlu?um, sarho?lu?um senin eserin Senin y?z?nden bu delicesine i?meler
A?k dedi?in nedir ki
Tenden bedenden s?yr?k ?ocuklar?n i?inde Ya?ad??? bir ???l?k A?k dedi?in nedir ki Histen nefesten varl?k Umutsuzluk i?inde Karanl??a son ?sl?k
Bir buruk pi?manl?k sar?nca seni
Aldanmak ne demek anlayacaks?n ?ok arayacaks?n bir dost elini Yaln?zl?k ne demek anlayacaks?n Yak?nca i?ini a?k?n ate?i Sevmek ne demek anlayacaks?n Yalans?z a?k?m? ,seven kalbimi S?ylenen yalanlar y?k?nca seni K?r?nca ?mitlerini Hat?rlayacaks?n mazide beni Yapt?klar?n i?in A?LAYACAKSIN |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi