Ohhh Artik Savunucunda Varya Susmazsin Sen Simdiii Bencede Kendini Affettirmen Gerektigi Yerde Neler Yapiyosun Iste Bu Yuzden Simarik Diyorum Ben Saanaaa Yalan Mii
Günaydin Gününüz Aydin Neşeniz Bol Olsun
|
02-15-2007, Saat: 10:52 AM <
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ohhh Artik Savunucunda Varya Susmazsin Sen Simdiii Bencede Kendini Affettirmen Gerektigi Yerde Neler Yapiyosun Iste Bu Yuzden Simarik Diyorum Ben Saanaaa Yalan Mii deliyim gözü kara deliyim yakarım romayı yakarım ben içimden geldi söleyim dedim ben sımarıkım bende biliom ama o kadarda sevecenim demi eylülce yalanmı allah askına yalan deme yakma beni sabah sabah
02-15-2007, Saat: 10:53 AM <
[b]Günaydın; benim virane gönlümün sultanları, Günaydın; dost bağımın gonca gülleri, Günaydın; Süreyya yıld?zlarım, Günaydın ay?zl? dostlar?m , Güaydı; canımın canaları günaydın...!
iyiki varsınız duygusuzda nice dostane günlere...! de sohbet yerinde sohbet etmek gerekmiyor mu? bu klasör sitemize yeni gelen arkadaşların kendilerini tanıttığı klasör de.. neyse [/b]
02-15-2007, Saat: 10:55 AM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [b]Günaydın; benim virane gönlümün sultanları, Günaydın; dost bağımın gonca gülleri, Günaydın; Süreyya yıld?zlarım, Günaydın ay?zl? dostlar?m , Güaydı; canımın canaları günaydın...! anam sen ne güsel konusuon böle oyo oyo sanki ahmet selcuk ilkanlık gördüm sende
02-15-2007, Saat: 10:55 AM <
Neyse Musti Bey Biz Seninle Bugun Pek Anlasamiycas Gibime Geliyooooooo Pelin Gelsin O Zaman Gorursun Sen
02-15-2007, Saat: 10:56 AM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yap Yapppp Yakisirr işte bu ya insan yakısana yapcak banada bu yakısıyor kardesim avatarda var resim yakıısmazmı bana muzurlu size sorum aga ali dorumu yazdım len :yikildim:
02-15-2007, Saat: 10:58 AM <
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neyse Musti Bey Biz Seninle Bugun Pek Anlasamiycas Gibime Geliyooooooo Pelin Gelsin O Zaman Gorursun Sen valla peloj gelsin daha onunla hesaplısacaz ! dün gece biraz atıstık hanımefendi ile moralimi sinirlendirdi benim.gelsin demi eylülce bizde eylülce ile savas acıoz size kusra bakma ya adına konustum.yaniii iki kıza tek erkek savasamaz demi
02-15-2007, Saat: 10:58 AM <
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :kk: :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
02-15-2007, Saat: 11:00 AM <
Pelin Ne Dedi Ki Sana Sinirlendin Kesin Benim Hakkimda Bisi Demistir Eehh Seninde Benim Adimi Duymaya Tahammulun Yoktur Allah Bilirrrr
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
günaydın tüm insanlığaa:D | TAT_LI CA_DI | 51 | 1,622 |
04-12-2022, Saat: 05:15 AM Son Yorum: wildfang |
|
günaydın millet (: | |v|_U_S_T_! | 5 | 411 |
04-12-2022, Saat: 05:12 AM Son Yorum: wildfang |
|
hepinize selamlar olsun | romantiq_exelance | 20 | 741 |