şşşşşşşş Aloooooo Neden Yorum Yapion Olum Osaman Biliorum Makara Işin Gücün Ama Yapma Lütfen Yada Yap Awk Seni Takan Kim:yikildim: :yikildim: :yikildim:
rockçı/kız...canım kusenim benim....
|
02-15-2007, Saat: 03:43 AM <
rockçı/kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen msnde abarttım yazdın bende onun için yazdım zalah msni gecicen güselim bizim olayımız burda sen msnden bahsedion simdi bunları okuyan msnide okuması lazım.hepsine okutursun artık ![]() ![]() ![]()
02-15-2007, Saat: 03:46 AM <
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şşşşşşşş Aloooooo Neden Yorum Yapion Olum Osaman Biliorum Makara Işin Gücün Ama Yapma Lütfen Yada Yap Awk Seni Takan Kim:yikildim: :yikildim: :yikildim: valla takan takar takmıyan da içine lamıs demektir lafları ![]() ![]()
p€LoOjJ-eet ondan hea nese biz kaçtık kusimlen bb sana sen takıl burda öretmenim zuhahahaha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() m€LoOjJ-YAW YÜRÜGİT DELİ AMA YİNEDE SAOL HAKKATEN PELOJLA FENA GÜLDÜK MUHAHAHAHA |v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla takan takar takmıyan da içine lamıs demektir laflarıben sana katılıyorum kardesım hıc guzellık gormesek yanı..:yikildim: :yikildim: pelın ıkıye tek arkadasa nıye yuklenıyorsunuz...bende arkandayım kardes yukeln yuklene bıldıgın kadar ama rock cıya...:yikildim: :yikildim:
02-15-2007, Saat: 02:05 PM <
uykucu_34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana katılıyorum kardesım hıc guzellık gormesek yanı..:yikildim: :yikildim: pelın ıkıye tek arkadasa nıye yuklenıyorsunuz...bende arkandayım kardes yukeln yuklene bıldıgın kadar ama rock cıya...:yikildim: :yikildim: yüklesinler kaydes bizi sarsmaz bunlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüklesinler kaydes bizi sarsmaz bunlarıkısınıde tanırım haklısın bundan sonra bende elestırı yapıcam guzelede guzel dıyoruz cırkıne de guzel hayatımız hep yalan oldu yaaa...:yikildim: :yikildim: bundan sonra sureklı elestırı..hıc olmazsa zevkı cıkar form mun...
02-15-2007, Saat: 02:14 PM <
uykucu_34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıkısınıde tanırım haklısın bundan sonra bende elestırı yapıcam guzelede guzel dıyoruz cırkıne de guzel hayatımız hep yalan oldu yaaa...:yikildim: :yikildim: bundan sonra sureklı elestırı..hıc olmazsa zevkı cıkar form mun... HE HE İYİ buldum bir kanka kendime ![]() dün biraz hareketlilik geldi ya foruma ![]()
banabakin Adami Deli Etmeyin Nereye Yapiosaniz Yapin Buraya Deil Yavuz Sana Hiç Yakiştiramadim Ayip
![]()
02-15-2007, Saat: 02:17 PM <
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:banabakin Adami Deli Etmeyin Nereye Yapiosaniz Yapin Buraya Deil Yavuz Sana Hiç Yakiştiramadim Ayip kanka dikkatli ol valla bak döver ha bu kız sinirliye benziyor ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Buda Benim Resmim | HaGi_1905 | 54 | 3,875 |
04-13-2022, Saat: 02:32 AM Son Yorum: wildfang |
|
Canim Sikiliyooo | pusat41 | 20 | 1,779 |
04-13-2022, Saat: 01:02 AM Son Yorum: wildfang |
|
>>>-ciciKIS & rockçı/kız-<<< | ciciKIS | 118 | 6,891 |
04-12-2022, Saat: 07:10 PM Son Yorum: wildfang |