LALE_DEVRI özel
|
02-15-2007, Saat: 03:00 PM <
Düşlerimde yıllarca süslediğim beyaz atlı prensim
Seni mevsimleri bekler gibi bekledim Belki çok yakınım da belki de uzaklardasın Belki uzatsam ellerimi tutacak kadar yamacım da İşte geldim prensesim diyeceksin Her nefes alışımda Her aklıma düştüğünde Bir gün gelip beni bulacağını Hayal kurdum düşlerim de Gel artık mevsimler geçmeden Hayallerim sönmeden Saçlarıma ak düşmeden gel Bekler seni yüreğim Bekler seni düşlerim Mutlu olmak Seninle var olmak dileğim Hasretlik çekmek zor Niye kavuşmasın deli yüreğim Benim düşlerimde hep sen varsın Benimde gerçek olsun düşlerim Gel artık mevsimler geçmeden Hayallerim mum ışığı misali sönmeden Saçlarıma ak düşmeden gel Gel beyaz atlı prens Zaman geç olmadan gel alintidir...
02-15-2007, Saat: 03:01 PM <
AŞKIN ATEŞ OLMUŞ...
Gönlümde bir yara içten kanıyor, Senden ayrılmayı yalan sanıyor, Şaka yaptın, bir gün dönersin diye Yüreğim boş yere hep aldanıyor, Aşkın ateş olmuş bende yanıyor. Ayrılığı bunca yıldır tatmadı, Senden başkasına dönüp bakmadı, Aşka gönül verdi, aşkla yanmadı... Yüreğim boş yere hep aldanıyor, Aşkın ateş olmuş bende yanıyor. Siyah güller açtı gönül bahçemde, Şarkılar hüzünlü, sazda, yarende... Gönül dünyam zindan oldu sayende. Yüreğim boş yere hep aldanıyor, Aşkın ateş olmuş bende yanıyor. Mutluluk kapını daima çalsın, Yüreğin sevgiye doyunca kansın, Talihin açılsın, kader utansın... Yüreğim boş yere hep aldanıyor, Aşkın ateş olmuş bende yanıyor. alinti...
02-15-2007, Saat: 03:02 PM <
SUSMA
Ne olur öyle suskun durma. Bir şeyler anlatsana bana. Öyle soru da sorma ama. Sadece kendini anlat bana. Bana sevgiyi anlat. Sonra aşkı hatırlat. Ne olur suskun durma. Nedir şu fani hayat? Sevmeyecekse insan. Sevilmeyecekse canan. Ne iş yarar sevecek o can? Neden bedbaht olur aşık olan? Susma. Bana her şeyi söyle. Susma.Sevdiğini söyle. Hayatı, dünyayı, çiçekleri... Haydi beni de sevdiğini söyle. Susma. Sustukça uzuyor sessizlik. Durma. Durdukça uzuyor sensizlik. Susma. İçinde uyuyor yalnız bir kimlik. Susma. Sustukça büyüyor sevgisizlik. Sevgini söyle. Aşkını anlat. Haydi durma. Bak geçiyor hayat. Susma. Sevdiğini söyle, anlat. Sustukça soluyor bir hayat. alinti...
02-15-2007, Saat: 03:03 PM <
Bir Beni Sevsen
Kaç kez öldüm yoluna, Rüyâlarımda bir bilsen… Gönlüm teselli bulacak, Göz yaşlarımı bir silsen… Coşarım, bendimi aşarım, Sevdâ sularını bir salsan… Unuturun sende beni, Türlü düşüncelere dalsan… Yakma beni aşk ateşinle, Eller gibi olma sen… Dünyalar hep benim olur, Ellerini açıp gelsen… Ne olurdu be güzelim, Dünyada bir beni sevsen…
02-15-2007, Saat: 03:04 PM <
[b]Söyle karagözlüm nerelerdesin
Ne gündüzüm ne gecemdesin Biliyorum yüregimde bir yerlerdesin Sesini duyarim kendini göremem Söyle karagözlüm nerelerdesin Askın bagrima yara aciyor Elini cabuk tut zaman geciyor Seni bulmaya gücüm yetmiyor Söyle karagözlüm nerelerdesin Ne yana baksam hayalin durur Gölgem gölgende huzuru bulur Sen yoksan icimde Pinarlar kurur Söyle karagözlüm nerelerdesin Ne sen gelirsin ne gölgen gelir Sensiz bu dunya huzurmu verir Gönlümdeki ates közlenir durur Söyle karagözlüm nerelerdesin Yüregimin sesine kulak vermezsin Gittin gider oldun neden gelmezsin Bu yetimi sende üzersin Söyle karagözlüm nerelerdesin[/b]
02-15-2007, Saat: 03:05 PM <
INAN
Döndüm baktim arkama, birde ne göreyim. Askin rüzgari esiyor saclarima Sen sevmesen bile beni sevgilim Inan ölesiye asigim sana Gözlerin baskasina baksa Kalbin yabancilara carpsa Ellerin baskasini oksasa Inanki sevgilim seni ölesiye sevecegim Gözlerine bakmaya doyamasamda Sana bakislarimi anlamasanda Kalbinde beni tasimasanda Seni unutup baskarlarini sevmeyecegim Gül olup daldan koparilsamda Yildiz olup gözleri kamastirsamda Güzel olup asik toplasamda Inan sevgilim yalniz seni tercih ederim Kader darbesini yemis olsamda Günlerce dört duvar arasinda dursamda O sicacik sevgine hasret kalsamda Yanina gelip seni seviyorum demiyecegim Sokaga atilmis berdus olsamda Aklimi yitirmis deli olsamda Gözleri görmeyen kör olsamada Inanki sevgilim kendimi sana göstermiyecegim Sana göre deli olsamda Gün görüp, sevmemis olsamda Askin atesine gizlice baksamda Seni kalbimden atip ellere vermeyecegim Seni her düsündügümde aglasamda Dünyaya adimizi haykirsamda Sevgim karsiliksiz kalmasada Seni coktan beri sevdigimi söylemiyecegim Seni her gördügümde tas kesilsem Herseyi unutup sana gülümsesem Yatmadan önce hep resmini öpsem Seni sevdigim icin yaptigimi unutma Seni, kolunda baskasiyla görsemde Karsima gecip onu öpsende Kisakandigimi sanip gizlice gülsende Sana sadece ömür boyu mutluluklar dileyip „SEVILIP SEVILDIGINI BILMEYENE“ diyecegim... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
hayalinle yaşamak gücüme gidiyor..(ÖZEL) | GuLdAnEm | 0 | 524 |
07-13-2008, Saat: 12:46 PM Son Yorum: GuLdAnEm |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi