herkes gelsin ne demek gelene niye geldin mi dicez ayıp
Garip Sohbetler
|
02-15-2007, Saat: 03:14 PM <
sizce ask ne kadar önemli asksız bir hayatmı yoksa aşklı bir hayatımı seçersiniz:?
olmaz...sadece samsun...ama bır kubraya sorım belkı kabul eder kıramaz senı..
ZiBiDi_RoMeO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kurariz beah ortam dedigin nedirki...nedemek yaa ortam on numara cıgaralar benden...caktır ma... RaGNaR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok o zmn ben de gelyrm :hihigelın bakalım ne dıyekk...:yikildim: miley17:
02-15-2007, Saat: 03:19 PM <
sizce Türkiyenin en ateşli taraftarı hangi takımda ve en iyi yabancı futbolcusu kim
duygusallığa kapılmayın
02-15-2007, Saat: 03:27 PM <
ben fatih sultan mehmedin yerine geçmek isterdim nedeni ise adımın yüzyıllar geçsede unutulmaması olurdu
PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Wayy Samsunlular burdaymıss Hemen Geldım.. Konuyu yanlıs yere acmısın Kubra ben duzeltım... Bu sıtede Bırsuru samsunlu var Merak etmeyin Gelirler... Ah Ahhh termeyii Ozledim ...topram h.g naber nasılsın..yaa gorusemıyoruz..miley17: miley17:
02-15-2007, Saat: 03:28 PM <
PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Wayy Samsunlular burdaymıss Hemen Geldım.. Konuyu yanlıs yere acmısın Kubra ben duzeltım... Bu sıtede Bırsuru samsunlu var Merak etmeyin Gelirler... Ah Ahhh termeyii Ozledim ...teşekkür ederim düzeltiğin için |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 220 Ziyaretçi